Doffy'i yenemediği için yardım istediği Luffy'i mi?Hep bahane, hep bahane.
Zoro kim köpekte koskoca Mihawk ile karşılaştırılıyor asıl. Law'ı ise kaptanının yeneceğini bile şaibeli.
Doffy'i yenemediği için yardım istediği Luffy'i mi?Hep bahane, hep bahane.
Zoro kim köpekte koskoca Mihawk ile karşılaştırılıyor asıl. Law'ı ise kaptanının yeneceğini bile şaibeli.
Bu mantığa göre zoro yonkou shanksi indirir.Zoro bir sağ koldan daha fazlası Bir çok yerde söylendi, kaptan olabilecek bir adam Zoro
Sanji için kadınsa gerisi pek önemli olmuyor.Sanji kötü olduğunu düşündüğü kişiyi takip etmez. Sapık herifin tekidir ama öz saygısı vardır. Zoro ise bir şekilde takip ederdi. Tam olarak mihawk dövüşünden sonra etmeye başladı zaten.
Zaten Mihawk, Shanks'i geçecek bir adam bekliyormuş öyle duydukBu mantığa göre zoro yonkou shanksi indirir.
Verilen bilgiler oraya doğru gidiyor. Belki seri sonunda geleceği gösterdiği zaman o seviyede olur. Olmaz olmaz dememek gerek.Bu mantığa göre zoro yonkou shanksi indirir.
İşte kırılma noktası Mihawk olayı. Öncesinde de bir şekilde Luffynin ikna edeceğini düşünüyorum.Sanji için kadınsa gerisi pek önemli olmuyor.
Zoro içinse Mihawk'a kadar ki zamanda çok yaşantı oldu. Bu kadar yaşantı olmadan peşinden gitmekten bahsediyorum ben.
Taka Na Me daha shanksi indirsin ondan sonra konuşsun.Zaten Mihawk, Shanks'i geçecek bir adam bekliyormuş öyle duyduk
Evlenmeyi reddediyordu Puding'i gördükten sonra bile. Zeff ile tayfayla tehdit ettikten sonra mecbur bıraktılar.Sanji için kadınsa gerisi pek önemli olmuyor.
Tek kollu adam ile ne uğraşacak yaaaTaka Na Me daha shanksi indirsin ondan sonra konuşsun.