Adamlar Zoroya öyle bir yüklendi ki nasıl geri adım atacaklarını şaşırdılar
Özledik. Bu arc önemli birini indirecek. Haters gonna hate.
Sadece onu mu?K harfi ile başlayıp o ile biten isme sahip birisini indirecekmiş
Çoluk çocukla uğraşmaz Kahve Kral, göz dağı verir geçer...Sadece onu mu?
Kesinlikle katılıyorum. Bölüm ilk çıktığında da yazmıştım. Önce kılıcı çalabilmesi, sonra bayılmadan gülmesi derken; yeni bir ninja görecez diye düşünüyorum. Üstüne bir de meyve sahibi olması gerekiyor bence.Bence hemen hemen herkes yanılacak.
Herşey Gyukimaru'nun gülüşünde gizli.Her ne ise Zoro'nun devam edemeyeceğini biliyordu.
Bir bit yeniği var.Olmasa öyle gülmezdi.Ya yiyecek içecekten dolayı yada başka birşey.Kesinlikle katılıyorum. Bölüm ilk çıktığında da yazmıştım. Önce kılıcı çalabilmesi, sonra bayılmadan gülmesi derken; yeni bir ninja görecez diye düşünüyorum. Üstüne bir de meyve sahibi olması gerekiyor bence.
Kralı durdurabilecek tek kişi Mihawk Kenanoğlu'dur.Çoluk çocukla uğraşmaz Kahve Kral, göz dağı verir geçer...
Köprüden geçen herkesi tuzağa çekebilmişse gözlem hakiki kimse geçmemiş mi diye düşündürür. En azından Zoro'da gözlem haki var. Yani çok da fiziksel yollarla çalma, bayıltma işlerini yapmıyor bence. Bu yüzden bir meyve veya ninja teknikleri dedim. Bakalım, umarım biz haklı çıkarız.Bir bit yeniği var.Olmasa öyle gülmezdi.Ya yiyecek içecekten dolayı yada başka birşey.
Eliyle hakisiz, eforsuz, can sıkıntısı geçsin diye Yonkou kılıcını durduran adam var; en fazla 1 dk tutar Mihawk...Kralı durdurabilecek tek kişi Mihawk Kenanoğlu'dur.