Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shiryuu şu an Mihawk'a karşı kaç dakika dayanabilir peki? Senin dediğin gibi olursa suni power up'larla yenmiş olmayacak mı? Zaten birini aldı bile o mantıkla. Hem herkesin tahmin ettiği bir şey, hem klişe, hem de suni power up'lar daha da kötü. :(

Beckmann, Kuzan falan ise sadece örnekti. Onların yenmesini beklemiyorum da demek istediğimin anlaşılması için onları yazdım.
Rocks'tan biri çıkar gelir, Kel Gorosei gelir Zoro'ya rakip olur tamam dersin. Şu an öyle bir durum olmadığı için Shiryuu ve Mihawk dışında ortaya çıkacak her karakter alakasızdır. Klişe olup olmaması önemli değil o klişeyi nasıl yansıttığı önemli. Luffy vs. Karasakal da klişe ? Ama bence o dövüş olmalı. Yüzlerce bölümdür oluşturduğun bir altyapı var zaten bu karakterlerin rakiplerine karşın. Mangaka o altyapıyı hazırlayarak bir klişe yarattı zaten. Bu saatten sonra o klişenin gerçekleşmemesi okuyucu için sıkıntı yaratır. Şahsen Mihawk en güçlü halimle seni bekleyecem deyip o ünvanı elinde tuttuğu sürece biri gidip Mihawk'ı alsa sonra Zoro gidip o kişiyi alsa ben ağır söverim.

Flio amirali ile 10 gün kapisan adam. Sonunda yenilen adam Kuzan. Az çok esit en olmadi Akainu>= aokiji der bi insan. Öyle imparator savaşı gibi 10 sn sürüp teklenme değil.

Akainu>2 shiryu dense problem edilmez ama kuzan denince kabul edilmiyor .

Kuzan BB'nin 3 komutanini solo alacak seviyedir bi tabii.

Son düzenleme:
Rocks'tan biri çıkar gelir, Kel Gorosei gelir Zoro'ya rakip olur tamam dersin. Şu an öyle bir durum olmadığı için Shiryuu ve Mihawk dışında ortaya çıkacak her karakter alakasızdır. Klişe olup olmaması önemli değil o klişeyi nasıl yansıttığı önemli. Luffy vs. Karasakal da klişe ? Ama bence o dövüş olmalı. Yüzlerce bölümdür oluşturduğun bir altyapı var zaten bu karakterlerin rakiplerine karşın. Mangaka o altyapıyı hazırlayarak bir klişe yarattı zaten. Bu saatten sonra o klişenin gerçekleşmemesi okuyucu için sıkıntı yaratır. Şahsen Mihawk en güçlü halimle seni bekleyecem deyip o ünvanı elinde tuttuğu sürece biri gidip Mihawk'ı alsa sonra Zoro gidip o kişiyi alsa ben ağır söverim.

Shiryuu da alakasız. Sadece çok dillendirildiği için alakalı gözüküyor, o kadar. Bir de şeyi anlamadım, Shiryuu Mihawk'ı alabilir diyorsun, ama sonra biri Mihawk'ı alırsa ağır söverim diyorsun. Bir yeri kaçırdım sanırım. :hmm:

Benim yazdığım senaryolar sıkıntı yaratır. Orası doğru. Ama sıvama yapmadan, sağlam bir senaryo ile karşımıza gelirse kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum.

Aslında onu geçtim, bizim şu an Luffy'nin korsanlar kralı olacağından veya Zoro'nun en iyi kılıç ustasından emin olmamamız da bir klişe. Hiç acaba demememiz serinin kalitesini biraz düşürüyor. Gerçi bu çok ayrı bir mesele.

Flio amirali ile 10 gün kapisan adam. Sonunda yenilen adam Kuzan. Az çok esit en olmadi Akainu>= aokiji der bi insan. Öyle imparator savaşı gibi 10 sn sürüp teklenme değil.

Akainu>2 shiryu dense problem edilmez ama kuzan denince kabul edilmiyor .

Kuzan BB'nin 3 komutanini solo alacak seviyedir bi tabii.
+1
Kuzan ilk üç tümeni alır tek başına .

Mesela Katakuri de aynı anda Cracker ve Smoti 'i alabilir.

Skala yukarı çıktıkça güç olarak artıyor.

Misal Bigmom tüm tayfasını tek yenebilir. Keza Katakuri de geri kalanları tek yenebilir.

Bu yüzden Akainu tek başına WB tümenlerinin karşısına çıkarken tereddüt dahi etmedi ki çokta güzel püskürtüyordu Crueli felan yalan etti hatta Şanks gelene kadar

Shiryuu da alakasız. Sadece çok dillendirildiği için alakalı gözüküyor, o kadar. Bir de şeyi anlamadım, Shiryuu Mihawk'ı alabilir diyorsun, ama sonra biri Mihawk'ı alırsa ağır söverim diyorsun. Bir yeri kaçırdım sanırım. :hmm:

Benim yazdığım senaryolar sıkıntı yaratır. Orası doğru. Ama sıvama yapmadan, sağlam bir senaryo ile karşımıza gelirse kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum.

Aslında onu geçtim, bizim şu an Luffy'nin korsanlar kralı olacağından veya Zoro'nun en iyi kılıç ustasından emin olmamamız da bir klişe. Hiç acaba demememiz serinin kalitesini biraz düşürüyor. Gerçi bu çok ayrı bir mesele.
Shiryuu nasıl alakasız olabilir ya o_O Şimdi Zoro vs. S. J. Wolf çok konuşuldu diye bunlar birbirine rakip görülebilir mi ? :hoo: Bb tayfasında Zoro'ya Shiryuu'dan daha iyi ve uygun bir rakip olabilir mi ? Alakasız derken ne düşündün cidden çok merak ettim şu an :oleyo:

Mihawk'ı X kişi alsa söverim. Bu Shiryuu da olsa fark etmez; yine söverim demek istiyorum.

Vista yetenek olarak Mihawk ile rakip olabilir ama güç olarak değil. Ben Mihawk, Vista, Shiryuu, Shanks, Fuji kılıç ustalığı konusunda en iyi seviyededir ama en güçlüsü Mihawktır diyorum mesela. Ki Mangaka da databookta Shanks en üst seviyede kılıç ustasıdır ama Mihawk 1 numaradır demiş. Vista için de kılıç yetenekleri ile Mihawka rakip olabilir dediğine göre Vista da en üst seviyede kılıç ustalığına sahip. Pek ala Fuji, shiryuu, shutenmaru, rayleigh falan da en üst seviyede çıkabilir yani. Bence kyoshiro da öyle çıkacak. Bu adamlar kılıç konusunda zirvedeler. Tek eksikleri, hız, dayanıklılık, haki, güç, kılıç kalitesi vs. İşte Mihawk bu farkları ile en güçlü ünvanına sahip.

Doğal olarak Shiryuu pek ala Vistayı tek başına gider alır. Ki bence alabilir de. BB'nin impeldown'da görüp tırstığı birisi Shiryuu. Adamı sorun olarak görüyor. Vista kim :D

Shiryu Vista ihtimali %51 ile Vista olur. Tabii alabilir. Ona birşey demem ama ben Vista derdim meyve öncesi. Meyveye göre birseyler olabilir. Vista gozlem hakisine göre maç olur

Lakin ben meyveli dahi olsa WB YC3 adamı Jozu karşısında %0 veriyorum. Kaido'nun YC3 Jack karşısında ihtimal vermiyorum. Marco, Kata falan karşısında ihtimal dahi yok.

Shiryu en zayıf YC1 olduğunu hatta diğer YC2'lerden bile de zayıf olabilir diyorum.

Zoro ile kapissin diye + güç vermenize gerek yok. Sanji vs Shiryu olursa "görünmez olmuş pehh, çöp meyve" denecek. Gerek yok bunlara.

+1
Kuzan ilk üç tümeni alır tek başına .

Mesela Katakuri de aynı anda Cracker ve Smoti 'i alabilir.

Skala yukarı çıktıkça güç olarak artıyor.

Misal Bigmom tüm tayfasını tek yenebilir. Keza Katakuri de geri kalanları tek yenebilir.

Bu yüzden Akainu tek başına WB tümenlerinin karşısına çıkarken tereddüt dahi etmedi ki çokta güzel püskürtüyordu Crueli felan yalan etti hatta Şanks gelene kadar
Cruel. Fena adam. Dehşet bir gücü var. Mf'de şahit olduk. Çok haklısın.

Cruel dedi ya :hhh:

Shiryuu nasıl alakasız olabilir ya o_O Şimdi Zoro vs. S. J. Wolf çok konuşuldu diye bunlar birbirine rakip görülebilir mi ? :hoo: Bb tayfasında Zoro'ya Shiryuu'dan daha iyi ve uygun bir rakip olabilir mi ? Alakasız derken ne düşündün cidden çok merak ettim şu an :oleyo:

Mihawk'ı X kişi alsa söverim. Bu Shiryuu da olsa fark etmez; yine söverim demek istiyorum.
Mihawk'ı Shiryuu'nun alıp son rakip olması alakasız dedim ben. Zoro ile dövüşmesi değil. :D King'in Mihawk'ı alıp son rakip olmasından hiçbir farkı yok mantıken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık