Sözü söyleyen kişinin sen olmaması bu konuyu desteklemediğini göstermiyor ki desteklemesen zaten o cümleyi alıp da önüme koymazsın. Kıvırmaya gerek yok. Önce lafını ortaya atıp sonra "yaa ben öyle demek istemedim, yaa o lafı ben söylemedim şu söyledi" diyip söylemek istediği şeyi bir şekilde söyleyen adamları sevmem. Fikrin neyse açıkça söyle kardeşim. O fikirde düşüncede değilsen de başkasının lafını bana satmaya çalışma. Düz ol, net ol.
Bu sözü diyen kişi bile ben değilim ki kalkıp bir şeyleri yapmaya çalıştığımı söylüyorsun.
Zoro'nun Pica'yı rahatça kesmesinden önce yaşananları da bir hatırlasana sen.
Zoro ömründe ilk defa bulunduğu durumu değerlendirdi, kafasında planlar kurdu ve en olası yolu buldu.
Bence Zoro için yeterince sınırı zorlamadır bu olay.
Ve sürekli gelecekten dem vurarak bir şeylerde haklı olmaya çalışmak. Serinin sonunda da Zoro en iyi kılıç ustası olacak. O zaman şimdi Mihawk'ı kesebilir diyelim ve itiraz edenleri susturmaya çalışalım o zaman.
Güzel yöntem hem. Kesin olacak şey sonuçta.
Konuya gelirsek.. Zoro normalde yaptığı şeyden farklı bir planla hareket etmedi. Zaten o plan olayı, plan kurmayı bilmeyen bir kalın kafanın plan kurmadaki başarısızlığını göstermek için çizilmiş bir ironi ve komedidir. Bunu ancak senin gibi biri sınırını zorladı olarak yorumlar
"Serinin sonunda da Zoro en iyi kılıç ustası olacak. O zaman şimdi Mihawk'ı kesebilir diyelim"
Bu cümle, benim dün Luffy fanlarının "ee bu çocuk Kaido'yu yenmezde nasıl kk olacak" cümlesine binaen verdiğim bir örnekti. Bu dediğini Luffy fanları yapıyor. Benim ya da fandaşlarımın Zoro DEİKU olacak o zaman Shanks'ı alır dediğini gördüysen buyur. Görmediysen de geleceğe yönelik yaptığımız tahminlerin ve beklentilerin boyutunu farklı seviyelere çekip algı yapmaya çalışma. Biz Zoro Jack'i alır diyoruz King'i alır diyoruz. Kaido'yu teke tekte devirir demiyoruz.