Ya işte bakalım belki bir açıklaması vardır yoksa çok saçma çünkü. O kadar önce ki yaraların yanında bir hiç yahu hahahaHadi madem Luffy'nin Reiju öncesi zehirlenmesi ya da Sanji'nin burun kanamasindan ölmesi olarak algiliyim diyorum bunun komedisi de yok. Darbe ile düşüyor bahane bulamıyorum malesef. Kötü oldu.
Pis sırıtıyor. Adamı sevdim ben
Olm bir saniyede bayıltacak kadar güçlüyse iyi ki araya tırpanlı girmiş lan. Senaryo işte. Hile filan yok. Olsa bile Zoro'yu bayıltacak kadar güçlü olması senaryo dahilinde olan bir şey yine. :SBro birini seçmeye gerek yok ki Şuan bir şey yapma ihtimali var çünkü Zoro yıkılmadan rahat rahat dönüp gidiyor. Ee bir şey yapmadıysa da 2y önce aldığı yaraların yanın da sinek ısırığı gibi kalan yara ile Zoro bayılırsa hiç bir neden olmadan Senaryo dersin yani
İşte Oda bir şeyler yaptı adam düşünmüyor ki. Çok mantıksız oldu bu iş ama neyse sonuçta biliyoruz ne olduğunuOlm bir saniyede bayıltacak kadar güçlüyse iyi ki araya tırpanlı girmiş lan. Senaryo işte. Hile filan yok. Olsa bile Zoro'yu bayıltacak kadar güçlü olması senaryo dahilinde olan bir şey yine. :S
Adamda dövüş çizme yeteneği yok, biri dondurur diğeri çözer. En fazla bu kadar. 10 gün deyip geçmekten anlar en fazla.Akainu aokiji dövşü verilse heehalde op tarihinin en iyi dövşü olur ama nerde.
İyi bir tipe benziyor ama sanıldığı gibi acayip bir durum söz konusu değil.Zoro adamı yıkmadan önce saldırıyordu. Sonra Zoro adamın işini bitirince tavrı değişti o yüzden dedim.
Köprüyü koruyor bence de zaten biri yazmıştı tarihte olan bir kişilikmiş bu.
Bayılmasını görmüyor ama yani o döndüğünde Zoro hala ayakta. Sence de bir gariplik yok mu?
Zaten bizim saflara katılacak belli.İyi bir tipe benziyor ama sanıldığı gibi acayip bir durum söz konusu değil.
Bu ilk göründüğünde de tahmin edilebiliyordu, şimdi daha da netleşti. Eleman Zoro'yu hırsız sanıyor büyük ihtimal, yoksa bizdendir.Zaten bizim saflara katılacak belli.
Saga kim?Saga yı zoro öldürdü
Ayrıca zoro hep kesici silahlılara dalıyo Dof a dalacağına kılıçlı amiral dalan bir mal kendisi
Aynen öyle. Muhtemelen bir daha ki karşılaşmalarında katılacak. Ryuma'nın kılıcı hazine değerinde olduğu için direk hırsız dedi.Bu ilk göründüğünde de tahmin edilebiliyordu, şimdi daha da netleşti. Eleman Zoro'yu hırsız sanıyor büyük ihtimal, yoksa bizdendir.