Aynen. Lanetli olan yubashiri diye hatırlıyorum.Hazan suyu lanetli bir kılıç değil ki? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Aynen. Lanetli olan yubashiri diye hatırlıyorum.Hazan suyu lanetli bir kılıç değil ki? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Zoro'nun kullandığı lanetli kılıç 3. nesil kitetsu. Diğer kılıçları lanetli değil. Yubashiri'de lanetli değil.Aynen. Lanetli olan yubashiri diye hatırlıyorum.
O zaman ben yanlış hatırlıyormuşum.Hazan suyu lanetli bir kılıç değil ki? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Loguetown'daki satıcı lanetli falan demişti demek ki ordan kalmış.Zoro'nun kullandığı lanetli kılıç 3. nesil kitetsu. Diğer kılıçları lanetli değil. Yubashiri'de lanetli değil.
Kitetsu lanetli olan. Yubashiri satıcının aile yadigarı olan kılıçtı.Loguetown'daki satıcı lanetli falan demişti demek ki ordan kalmış.
Yapma etme. Adam akıyor Wano'da.Luffy b.haki ışını Zoro da sonsuz kokayı öğrenecek bu arc Sanji'ye de dikizlemek kaldı gene. Alan mutlu satan mutlu
Kostümle gelen kostümle gider. Yemişim öyle p-up'ı. Anca burnu akar bizimkinin böyle giderse. Sopasına modifiye bekleyen Nami gibi Usopp'un kapısında yatan bir Sanji görmek çok acı olur.Yapma etme. Adam akıyor Wano'da.
Ben de ilk başta senin gibi düşünüyorfım ama bu şekilde herkes gömülür. Zoro isimli kılıç arıyor diye, Franky vegapunk dolayısıyla, Nami dediğin gibi. Ben üçünüde eleştirmiyorum.Kostümle gelen kostümle gider. Yemişim öyle p-up'ı. Anca burnu akar bizimkinin böyle giderse. Sopasına modifiye bekleyen Nami gibi Usopp'un kapısında yatan bir Sanji görmek çok acı olur.