Silinmiş Üye
Biliyordum senin sanji fanı olduğunu.Gülme emojisi.Zoro vs. Sanji yazdığın zaman "ne olur" sorusu fuzuli kaçar. Çünkü sonuç açık ve net bir şekilde bellidir. Teşekkürler
Biliyordum senin sanji fanı olduğunu.Gülme emojisi.Zoro vs. Sanji yazdığın zaman "ne olur" sorusu fuzuli kaçar. Çünkü sonuç açık ve net bir şekilde bellidir. Teşekkürler
İronime ironi yaptın değil mi ?Biliyordum senin sanji fanı olduğunu.Gülme emojisi.
Daha çirkin çıkacak. Çok yüksek ihtimalle Kappa geliyor.Biri chapapapa öbürü kapapapa. Tipleri benzemez inşallah
Karşısına Marco'yla birlikte geri kalanları alabilecek bir sağ kol yok bu seride.Bu dediğin doğruysa King'in Akainu'ya karşı şansı baya var.Galiba sonunda Akainu'yu alabilecek bir sağ kol bulduk Bobbin'den sonra.
Muhtemelen en güçlü yada 2. sırada Drake.Çünkü page yenilince halletmesi için güçlü birini görevlendirmeleri lazım.
Doğru söze ne hacet.Akainu, mevcut sağ kolları ipe dizer. Pardon, bu Doflamingo'ydu. Lava dizer.
Luffy Queen'e ne yapar sen ondan bahset. Queen neden bu kadar rahat davranıyor yanında anlamıyorum.Karşısına Marco'yla birlikte geri kalanları alabilecek bir sağ kol yok bu seride.
Queen o konumda her türlü çok çok daha avantajlı konumda Luffy'den.Luffy Queen'e ne yapar sen ondan bahset. Queen neden bu kadar rahat davranıyor yanında anlamıyorum.
Bu tüm hikayenin kanayan yarası. Nedense bir türlü akıllanmıyorlar. Hakkındaki heme her şeyi biliyorlar. Doffy'yi, Crcker ve Katakuri'yi yendiğini biliyorlar, ödülünün 1.5 milyar olduğunu ve Kaido'ya kafa tutacak kadar kendine güvendiğini ve deli olduğunu da biliyorlar.Luffy Queen'e ne yapar sen ondan bahset. Queen neden bu kadar rahat davranıyor yanında anlamıyorum.