Roger=Garp. Hadi biraz da buna gülelimHala kendi kendine kurduğun temele göre yorum yapıyorsun. Zaten bu yüzden gülüyorum.
Roger=Garp. Hadi biraz da buna gülelimHala kendi kendine kurduğun temele göre yorum yapıyorsun. Zaten bu yüzden gülüyorum.
Hala kendi kendine kurduğun temele göre yorum yapıyorsun. Zaten bu yüzden gülüyorum.
Vivre kart bilgileri kanonik değil. Velev ki öyle olsun, kartta çağdan hemen önce unvanı almış diyor sadece. Herhangi net bir zaman bildirmiyor. Bu zaman, Roger'ın ortalıktan kaybolduğu bir yıl içinde de olabilir ki hemen önce deniyor.
Öte yandan Shiki'nin doğrudan Beyazsakal'a "Roger gittiğine göre çağ senin" demişliği var.
Bütün veriler ne kadar da esnetilebilir durumda, değil mi?
Dediğim gibi, öyle olsa bile bahsedilen bilgi hiçbir şeyi değiştirmiyor. Çağdan hemen önce ibaresi kullanılmış. Yani Roger'ın ortalıktan kaybolduğu ve Korsanlar Kralı unvanı aldığı zamanlar.
Oda kendisi söylüyor ilk cevabın sonunda. Kaynak olarak alabiliyoruz yani Vivre Card'ları.
Hemen önce falan demiyor. Nerede diyor ben göremedim? Roger denizlere hükmetmek istiyor. WBnin öyle bir derdi yok. Shikinin öyle demesi normal.Hala kendi kendine kurduğun temele göre yorum yapıyorsun. Zaten bu yüzden gülüyorum.
Vivre kart bilgileri kanonik değil. Velev ki öyle olsun, kartta çağdan hemen önce unvanı almış diyor sadece. Herhangi net bir zaman bildirmiyor. Bu zaman, Roger'ın ortalıktan kaybolduğu bir yıl içinde de olabilir ki hemen önce deniyor.
Öte yandan Shiki'nin doğrudan Beyazsakal'a "Roger gittiğine göre çağ senin" demişliği var.
Bütün veriler ne kadar da esnetilebilir durumda, değil mi?
Buggy de diyor WB için kaptanla denk dövüşebilen tek adam diye. Denkler işte. Çok eşelemeye gerek yok bence.Databook ünvandan bahsediyordu sanırım direk kimin o dönemde güçlü olduğunu söylemiyor.Bence Roger beyazsakalı yendi ama Luffy gibi gösteriş meraklısı olmadığı için bunu millete yaymadı.Moria olayı gibi işte.Ve ünvan Beyazsakalda kalmaya devam etti.Zaten Roger çok geçmeden öldü muhtemelen.Dövüştükleri hemen öğrenilmediyse el değiştirmemiştir.Yara sızlama olayından dolayı benim için kazanan kesindir.
O mevzu değil ya o mevzu bambaşka.Kuzan da denk dövüştü ama yenildi.Başkası da 1 gün denk dövüşür yenilir.Yakın güçteler anlaşılıyor ama güç farkını oradan çıkaramayız.Buggy de diyor WB için kaptanla denk dövüşebilen tek adam diye. Denkler işte. Çok eşelemeye gerek yok bence.
Senin çağın bitti çerlo, bu çağın ismi vivre hem de Oda imzalı.Dediğim gibi, öyle olsa bile bahsedilen bilgi hiçbir şeyi değiştirmiyor. Çağdan hemen önce ibaresi kullanılmış. Yani Roger'ın ortalıktan kaybolduğu ve Korsanlar Kralı unvanı aldığı zamanlar.
Oda bizzat dediyse canondur.
Belli olmamış güç kıstası üzerinden kendi mantığınla argüman oluşturup herkesin de senin gibi bunu kabul etmesini bekliyorsun,hakikaten gülünç.Roger=Garp. Hadi biraz da buna gülelim