Kata kendi izin verdi la ? O nasıl aşmak Dof olayını mağlum biliyoruz.Lufy artık kata'yı aştıysa belki Dof'a karşı bir şansı olur.
Kata kendi izin verdi la ? O nasıl aşmak Dof olayını mağlum biliyoruz.Lufy artık kata'yı aştıysa belki Dof'a karşı bir şansı olur.
İd'ye giren malum 2 kat güçleniyor en az.@Daredewill
Bundan sonra vs yorumlarında Dof'u kan banyolu Dof diye ele alalım mı? Güçlenmiştir ne de olsa.
Asıl o nasıl bir avatar öyle, Gastino muydu neydi?Kata kendi izin verdi la ? O nasıl aşmak Dof olayını mağlum biliyoruz.
2 saniye sonrasını görmekle, 5 saniye sonrasını görmek aynı şey değil. Son Snakeman'e geçmeden önceki konuşmada geleceği görüp konuşuyorlar. Kata daha önde.@twei
Doğru da geleceği gördükten sonra bir süre görememek lazım ki dediğin olay mantıklı olsun. Böyle bir bilgi geçti mi ki?
Harbiden ha bayadır girmiyordum bu tür tartışmalara. :/
@Saitama
Sağ kol seviyesini aştı diyemeyiz. Belki Kata'dan güçlü olanlar vardır. Belki de yoktur bilemeyiz tabi.
Hep izin vermedi. K.hakisi bozulduğunda G4'e geçen Luffy'yi durduramadı. Snake man'da ise istese de durduramazdı. Luffy de geleceği görüyordu o anda. Adamlar resmen sözsüz bir biçimde konuşuyorlardı son anlarda. O durumda G4'e geçemezdi diye bir durum söz konusu olamaz.
Bir de oldukça rahat yener söylemim yanlış anlaşılmış. Son dövüşe kıyasla öyle söyledim. Yoksa Luffy kim ki Kata'yı ezecek? O mesajımda da belirtmiştim zaten yine ölümüne bir dövüş olur diye.
Ceaser işte .. Efsane karakter la seviyorum.İd'ye giren malum 2 kat güçleniyor en az.
Asıl o nasıl bir avatar öyle, Gastino muydu neydi?
@Raiden Gelsin.Hepsi gelsin.Hepsine yetecek kadar çarmıhım varReydının pasifi luffy fanboyluğu, aman diyim bak aktife evirmeyin.
Gastino olunca baya havalı olmuştu ya, sonra göremedik.Ceaser işte .. Efsane karakter la seviyorum.
Ne oldu bu adama yahu? Bir yerlerden çıkması lazım Big mam dan kurtuldu ee ben olsam Kaidou ya sığınırdım.Gastino olunca baya havalı olmuştu ya, sonra göremedik.
Çarmıha gerdiklerini çürümeye mi bırakıyorsun yoksa içlerini doldurup cümle aleme ibret olsun diye sergiliyor musun :S@Raiden Gelsin.Hepsi gelsin.Hepsine yetecek kadar çarmıhım var