Oda Zoroya haki kullandırsa Luffy den önce bunu doğmamış çocuk bile bilirdi. Reklamını bile iyi yapardı Zoronun.Resmi olarak kullanıldığı söylenmedi diyorum hacı.
Oda Zoroya haki kullandırsa Luffy den önce bunu doğmamış çocuk bile bilirdi. Reklamını bile iyi yapardı Zoronun.Resmi olarak kullanıldığı söylenmedi diyorum hacı.
Tek tek hepsini alır da aynı anda yenilir sanki. One Piece tarihindeki en güçlü ikinci adam olan Pica ve Beyazsakal alan Sugar falan var tayfada. Law+Sugar kombosu bana göre korsanfan tarihinin en garip tartışmalarındandı.Jinbei vs Doflamingo Family(Dof hariç) kim alır :S
Haki mevzusu tuhaf. Çünkü cidden Sabaody'de yedirilmiş olabilir seriye. Sabaody'e kadar karşılaştığımız tüm önemli karakterler hakiden filan bahsetmedi, üstüne Yami Yami'nin logialara vurma özelliği sanki ona özelmiş gibi bahsedildi. Bunlar beni şüphede bırakıyor.Oda Zoroya haki kullandırsa Luffy den önce bunu doğmamış çocuk bile bilirdi. Reklamını bile iyi yapardı Zoronun.
Haki olayı çıktıktan sona akıllara ilk gelen logia olan ve mantrası olan Enel e rahat rahat vurabilmesi ve bunu lastiğe bağlaması, seride ki en büyük buglardan biri resmen.. Hakinin temelleri o zaman atıldı bana kalırsa..Haki mevzusu tuhaf. Çünkü cidden Sabaody'de yedirilmiş olabilir seriye. Sabaody'e kadar karşılaştığımız tüm önemli karakterler hakiden filan bahsetmedi, üstüne Yami Yami'nin logialara vurma özelliği sanki ona özelmiş gibi bahsedildi. Bunlar beni şüphede bırakıyor.
Yani biraz sonradan yedirilmiş gibi seriye.
Kaido'yu çok rahat yenebilir bu ikili.Tek tek hepsini alır da aynı anda yenilir sanki. One Piece tarihindeki en güçlü ikinci adam olan Pica ve Beyazsakal alan Sugar falan var tayfada. Law+Sugar kombosu bana göre korsanfan tarihinin en garip tartışmalarındandı.
Mantra olayı da Sabody'den sonra hakiye bağlanıyor ama ya.Haki olayı çıktıktan sona akıllara ilk gelen logia olan ve mantrası olan Enel e rahat rahat vurabilmesi ve bunu lastiğe bağlaması, seride ki en büyük buglardan biri resmen.. Hakinin temelleri o zaman atıldı bana kalırsa..
Mantra denildi ya orada sonra gözlem haki diye ortaya çıktı .. Ondan öyle dedim. Oda kendi de ne yaptığını bilmiyor.Mantra olayı da Sabody'den sonra hakiye bağlanıyor ama ya.
Enel olayı zaten.....
Oha tükürükle dedin de aklıma Katakuri vs Luffy geldi, Flambe Katakuri'nin suratına tükürmüştü ya kesin o yüzden daha çok darbe aldı Katak... şaka tamam. Tükürükle değil ama biraz kanla dayak yiyen logialar var tabi.Şeytan meyvesi kullanıcılarına baya ters jinbe. Malum seride tükürükle bile mala bağlıyorlar. Vergo bu dezavantaja sahip değil ve baya esaslı bir abimizdi. Poşet lawın tek attığına bakma. Fazla küçümsedi lawı.
Doflamingo hariç demişim neden üstüne alındın ki :S İyice korumacı oldun sen hee.Gene ortalığı karıştırırken ben...
Valla cidden law sugar Bigmom alırmış hee, o kadar dalga geçtik.Tek tek hepsini alır da aynı anda yenilir sanki. One Piece tarihindeki en güçlü ikinci adam olan Pica ve Beyazsakal alan Sugar falan var tayfada. Law+Sugar kombosu bana göre korsanfan tarihinin en garip tartışmalarındandı.
Sen Jinbei balığını boşver. Tayfa da ilk haki kullanan Zoroymuş biliyor muydun?Doflamingo hariç demişim neden üstüne alındın ki :S İyice korumacı oldun sen hee.