Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach'in şu an ya da çok yakın zamanda en güçlü olduğunu & olacağını düşünüyorum. Adam serinin en bomba kötü adamı. Big Mom ise yediği nerflerden dolayı etkileyici gelmedi bana.

Big Mom ve Kaido hiç ilgi çekici karakterler değiller açıkçası.

Teach'in şu an ya da çok yakın zamanda en güçlü olduğunu & olacağını düşünüyorum. Adam serinin en bomba kötü adamı. Big Mom ise yediği nerflerden dolayı etkileyici gelmedi bana.

Big Mom ve Kaido hiç ilgi çekici karakterler değiller açıkçası.
Gücünü arşa çıkarıp klasik kötü vizyonu verirsen o karakter çizilir ağa. +1

Diğerlerini de bir görelim bakalım.
Şöyle bir bakıldığında Shanks çok daha etkileyici bir giriş yaptı Big Mom'dan,

Adam Luffy'nin akıl hocası, oradan zaten paso çok güçlü,
Marineford'da o kadar güçlü adamın arasına sızıp bir anda Akainu'nun aklını almak herkesin harcı değil.(Ki Akainu serinin en güçlü karakteriyle dövüşebilen biri.)

Şöyle bir bakıldığında Shanks çok daha etkileyici bir giriş yaptı Big Mom'dan,

Adam Luffy'nin akıl hocası, oradan zaten paso çok güçlü,
Marineford'da o kadar güçlü adamın arasına sızıp bir anda Akainu'nun aklını almak herkesin harcı değil.(Ki Akainu serinin en güçlü karakteriyle dövüşebilen biri.)
Etkileyicilik dersen Shanks ve Kaido başı çeker. BM bunların arasında o havayı en az veren kişi. "Giriş" ve yansıttığı ağırlık olarak diyorum.

Shanks Saka'yı halı gibi serer yere zaten.

Şu seride çizilmiş en sağlam kötü adam Dof ile beraber Teach bana göre. Onlardan sonra da Crocodile gelir.
Bm ve kaido da kötü.İnsan yemekten tut ülke yok etmeye kadar her şeyi yapmışlar.Sadece işin içinde zeka olmadığı için sıradan geliyor.Dof ve BB nin farkı bu.Plan,program,zekaları ile hareket etmeleri.Diğerleri zaten saf güçlü gerek duymuyorlar bunlara.Croco ise beceriksiz başka bir şey değil :D

Bm ve kaido da kötü.İnsan yemekten tut ülke yok etmeye kadar her şeyi yapmışlar.Sadece işin içinde zeka olmadığı için sıradan geliyor.Dof ve BB nin farkı bu.Plan,program,zekaları ile hareket etmeleri.Diğerleri zaten saf güçlü gerek duymuyorlar bunlara.Croco ise beceriksiz başka bir şey değil :D
Ondan ziyade ne Big Mom, ne Kaido ilgimi çekemediler. Özellikle Big Mom kendi arc'ında Jerry'i kovalayan Tom'dan öte geçemedi. Kaido'dan yine birşeyler bekliyorum.

Crocodile kendince onurlu bir adam aslında ve aşırı kibri, sonsuz cesareti onu diğer karakterlerden biraz ayırıyor.

Ondan ziyade ne Big Mom, ne Kaido ilgimi çekemediler. Özellikle Big Mom kendi arc'ında Jerry'i kovalayan Tom'dan öte geçemedi. Kaido'dan yine birşeyler bekliyorum.

Crocodile kendince onurlu bir adam aslında ve aşırı kibri, sonsuz cesareti onu diğer karakterlerden biraz ayırıyor.
Güzel işlemedi mangaka.Öncesinde pokemon çok güzel anlatmıştı.Gücün tanımı=yonkou diye falan.Ama kadın resim kırıldı kendinden geçti,pasta gitti kendinden geçti.Ha bu luffy ve ekibi oradan kaçsın diye bariz.Yoksa yem olurlardı bu da bariz.Saçma işlendiğindne öyle gelmesi normal.

Croco bana boş geliyor.Kuru sıkı misali.Tek sevdiğim seslendiren adam işinin hakkını veriyor.

Güzel işlemedi mangaka.Öncesinde pokemon çok güzel anlatmıştı.Gücün tanımı=yonkou diye falan.Ama kadın resim kırıldı kendinden geçti,pasta gitti kendinden geçti.Ha bu luffy ve ekibi oradan kaçsın diye bariz.Yoksa yem olurlardı bu da bariz.Saçma işlendiğindne öyle gelmesi normal.

Croco bana boş geliyor.Kuru sıkı misali.Tek sevdiğim seslendiren adam işinin hakkını veriyor.
Arc güzel gitsin de, başka beklentim yok. Şu an için epey akıcı ve güzel gidiyor bana göre.

+ WB ile alakalı çok efsane bir karakterin çıkacağını söylemişti mangaka. O da beni fena beklentiye soktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık