Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro savaşmaktan başka bir halta yaramayan birisi.Sanjinin iki tane eline bir tane de ağzına ver kılıcı Zoroya gerek falan kalmıyor.Nami şart ama.
Gerektiği yerde ağırlığını koyuyor. Tayfada ciddiyeti sağlıyor. Bin kere söylendi, ancak Usopp olayı bunun en iyi örneği. Tayfanın kaptandan sonra ana dövüş gücü. Başka bir işe yaraması gerekmiyor zaten.

Elde tarif kitabı olunca Nami yemek yapmıştı.Sanji şart değil yani. :) Chopper zaten bir halta yaramıyor bandajı kendileri de sarar.Müziği salla nişancı da her tayfada yok.Franky olmalı o lazım ve Zoro ile Nami şart.İlla ki kesilmesi gereken engeller olur ve doğru rotaya ihtiyaç duyulur.4 adam ve yardımcı çöpler olsa da olurdu aslında.Sanki Law'un tayfayı da gördük o işleri yapan adamlar olmadan da gayet oluyor.
Aynen öyle. Zoro için sadece kesmek de değil mesele. Zoro tayfadaki gayriresmi otoritenin sembolüdür. O otorite olmasa kimse Luffy'nin salaklıklarına katlanıp bazı şeyleri görmezden gelip ve kararlarına saygı duyup uygulamaz.

Ek olarak gücü yeterli olmasa bile sadece iradesiyle tüm tayfayı kurtarabilecek bir adam. İngiliz anahtarı gibi herif. Her tayfaya lazım :good::respect:

Shanks da ilk Yasopp'u almış en önemlisi o mu şimdi?

Mom da ilk Perospero'yu çıkarmış ama önemli olan Karakuri mesela...

Sonra Teach Shilev mevzusu var.
Sen çok yanlış gelmişsin. Diğerlerinin karakteri ile Lufy bir mi? Lufy saf temiz kalpli diyeceğimiz biri güce de ilk sırada bakmaz hatta yemek daha önemli ama ilk Zoro sonra Nami'yi sayıyor. Ayrıca önem sırası olarak Sanji önce olsaydı önce onu bulurdu. Tayfanın çekirdeği belli. üçlünün sandal gibi gemideki halleri bile tatlı. Sonra da Usopp gelir.

Sen çok yanlış gelmişsin. Diğerlerinin karakteri ile Lufy bir mi? Lufy saf temiz kalpli diyeceğimiz biri güce de ilk sırada bakmaz hatta yemek daha önemli ama ilk Zoro sonra Nami'yi sayıyor. Ayrıca önem sırası olarak Sanji önce olsaydı önce onu bulurdu. Tayfanın çekirdeği belli. üçlünün sandal gibi gemideki halleri bile tatlı. Sonra da Usopp gelir.
La olum Luffy'nin hangi sıraya göre aldığının tayfa ile ne önemi var? Adam önüne çıktıkça katıyor işte birilerini daha sonra tayfa da daha önemli çıkacak kişiler gelebiliyor. Bunun karakrakter kişiliği ile ilgisi yok gittiğin yol ve seride kader denilen şey ile ilgisi var.

BB de ilk gidip Burgess'ı katıyor. Fakat Burgess'ın tayfada 1 numaralı adam olduğunu söyleyebilir misin? Tümen olarak diyebilirsin ama yarar, güç olarak diyemezsin. Shanks için de aynı şey geçerli adam ilk Yasopp'u almaya gidiyor fakat sağ kolu Beckmann adamın.

La Luffy nasıl yola çıkıyor çıkarken? ''Sanırım 10 adam yeter'' diyor. Yani şöyle bir şey demiyor. ''Bana sağlam bir kılıç ustası lazım, sonra rotacı güzel bir kız, sonra uzun burunlu bir keskin nişancı daha sonra ise bir aşçı bulduğum zaman olay bitmiştir'' demiyor. Yola çıkıyor yanına alacağı tarz da adamları alıp devam ediyor. Yani tayfa da bir arayış içine bir sıra koymuyor kendine. Yola çıkınca yol üstünde topluyor adamlarını. Hemen hemen herkeste de bu böyledir.

Neyse sen takıl kafana göre ben yanlış gelmiş olayım.

La olum Luffy'nin hangi sıraya göre aldığının tayfa ile ne önemi var? Adam önüne çıktıkça katıyor işte birilerini daha sonra tayfa da daha önemli çıkacak kişiler gelebiliyor. Bunun karakrakter kişiliği ile ilgisi yok gittiğin yol ve seride kader denilen şey ile ilgisi var.

BB de ilk gidip Burgess'ı katıyor. Fakat Burgess'ın tayfada 1 numaralı adam olduğunu söyleyebilir misin? Tümen olarak diyebilirsin ama yarar, güç olarak diyemezsin. Shanks için de aynı şey geçerli adam ilk Yasopp'u almaya gidiyor fakat sağ kolu Beckmann adamın.

La Luffy nasıl yola çıkıyor çıkarken? ''Sanırım 10 adam yeter'' diyor. Yani şöyle bir şey demiyor. ''Bana sağlam bir kılıç ustası lazım, sonra rotacı güzel bir kız, sonra uzun burunlu bir keskin nişancı daha sonra ise bir aşçı bulduğum zaman olay bitmiştir'' demiyor. Yola çıkıyor yanına alacağı tarz da adamları alıp devam ediyor. Yani tayfa da bir arayış içine bir sıra koymuyor kendine. Yola çıkınca yol üstünde topluyor adamlarını. Hemen hemen herkeste de bu böyledir.

Neyse sen takıl kafana göre ben yanlış gelmiş olayım.
Hala anlamıyorsun sana göre önemlisinden bana ne, Lufy için bu sıra önemli diyorum, adam geride tayfam var derken Zoro-Nam-Usopp diye sayıyor. Hala bana güç önem diyorsun. Teach veya başkasının kriterleri farklıdır biz Lufy'yi konuşuyoruz. Kader dediğin şey de önem sırasını ispatlamaya yeter diyorum. İlk nakama önemlidir. Roger için bu Ray olur, Lufy için de Zoro-Nami hatta birazda Usopp. Güç olarak Usopp belki önemsiz ama lufy için çok önemli. Teach için de Burges önemlidir emin ol, yoksa güçlü adamları bulunca değer vermezdi.

Shanks için bilemezsin, belki o ara Beckman tayfasındadır. İlk Yasop katıldı diye bir şey yok. Mom zaten evlatlarıyla alakalı durumu var. Lufy ile kıyaslamak bile saçma orada bile Perespero çok dinleniyor. tüm aileyi yönlendiriyor. Her şey güçle alakalı değil.

Bir şeyide kabul et, verdiğin örnekler yanlış. Lise ortamın nasıldı deyince ilk sayacağın arkadaşların sevdiğin olur.

Hala anlamıyorsun sana göre önemlisinden bana ne, Lufy için bu sıra önemli diyorum, adam geride tayfam var derken Zoro-Nam-Usopp diye sayıyor. Hala bana güç önem diyorsun. Teach veya başkasının kriterleri farklıdır biz Lufy'yi konuşuyoruz. Kader dediğin şey de önem sırasını ispatlamaya yeter diyorum. İlk nakama önemlidir. Roger için bu Ray olur, Lufy için de Zoro-Nami hatta birazda Usopp. Güç olarak Usopp belki önemsiz ama lufy için çok önemli. Teach için de Burges önemlidir emin ol, yoksa güçlü adamları bulunca değer vermezdi.

Shanks için bilemezsin, belki o ara Beckman tayfasındadır. İlk Yasop katıldı diye bir şey yok. Mom zaten evlatlarıyla alakalı durumu var. Lufy ile kıyaslamak bile saçma orada bile Perespero çok dinleniyor. tüm aileyi yönlendiriyor. Her şey güçle alakalı değil.

Bir şeyide kabul et, verdiğin örnekler yanlış. Lise ortamın nasıldı deyince ilk sayacağın arkadaşların sevdiğin olur.
Olum adam tayfaya kattığı sıraya göre sayıyor işte ne var bunda? Sen her şeyi Luffy için önemli veya değile getiriyorsun. Fakat dediğin şeyler öyle olmuyor adam sayıyor kimi aldıysa sırayla. Yani karmakarışık sayması daha mı iyi olurdu bu konuda? Lise de ise senin daha çok sevdiğin kişiler varsa onları sayarsın evet fakat liseye gitmeden önce tanıdığın birileriyle aynı liseye gelmişsen ilk onları sayarsın...

Shanks için ise öyle değil. Adam sandalla açılıyor ve Yasopp'u alıyor ilk bu belli. Onun dışında kabul edilecek bir şey desen ederim fakat dediklerine katılmıyorum. Luffy için şu daha çok bu daha çok önemli gibi saçma bir ayrım yapmışsın neyse dediğim gibi kolay gelsin sana.

En büyük kardeş diye öyle oluyor. Tayfanin en önemlileri Tatli komutanlar ama bu belli.
En güçlüleri tatlı komutanları olabilir ancak bu en önemlilerinin de onlar olduğu anlamına gelmez. Perospero, Snack'ten de Cracker'den de daha önemli gördüğüm kadarıyla. Kriz durumunda ipleri eline alan birkaç çocuğundan biri BM'nin. En büyük kardeş, bu durumu normal bir tayfaya uyarladığında ilk katılan olmuş oluyor. Yine en eski üyenin ağırlığını görüyoruz. Senin Burgess, Yasopp örneğin başka tayfalarda da görülen first mate'in önemini geçersiz kılmaz. Luffy ve Zoro yan yana geldiklerinde aralarındaki bağı görüyoruz zaten. Oda tayfanın çekirdeği olarak Luffy-Zoro-Nami demiş üstelik. Yine de bu üçlüden sonra gelen halkayı düşünürsek, aralarına Usopp ve Sanji de katılır. GL öncesi ve sonrası tayfa üyeleri diye de ayrılabilir yani.

Reyiz ana dövüş güçlerinden biri. Başka bir işe yaraması gerekmiyor zaten.
Zoro fanlarına armağan edilen şu yeni nesil argüman iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim. Bi yanda özünün özü muhabbeti kasan, çok derin adam canım diye her hareketini asaletlendiren bi tayfa var diğer tarafta da adam dövüş gücü zaten başka bi iişe yaramasına gerek yok diyen tayfa oluşturmak... Bilemiyorum bu gruplaşma iyi mi kötü mü Zoro fanları arasında :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık