Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şanks sittin sene Bigmom'u yenemez. Bigmom'u Kaido'nun bile maçası zor yer yenmeye. Kadın Kaido'a akıllı ol bana artistlik yapma Luffy benimdir dedi. Şanks'ın saçlarına ruh verir şarkı söyletir.

Şanks sittin sene Bigmom'u yenemez. Bigmom'u Kaido'nun bile maçası zor yer yenmeye. Kadın Kaido'a akıllı ol bana artistlik yapma Luffy benimdir dedi. Şanks'ın saçlarına ruh verir şarkı söyletir.
Yara izine ruh verirse en karizma karakter anketleri hortlar.

Ek olarak ben de Big mom için Kaido kadar vardır diyorum.Gerçi şu kafa gitmiş halleri biraz düşündürtüyor.

Yara izine ruh verirse en karizma karakter anketleri hortlar.

Ek olarak ben de Big mom için Kaido kadar vardır diyorum.Gerçi şu kafa gitmiş halleri biraz düşündürtüyor.
Doğuştan canavar kadın. 5 yaşında o kadar güçlü ki dev mev kaldırıp çakıyor yere.
Üstüne 15 yaşında 500 milyon ödül alıyor.
Ruh meyvesi ile koca imparatorluk kurmuş. Bir elinde güneş diğer elinde zeusu tutuyor. Üstüne kılıç yeteneği var.
Bedeni demirden bir balon gibi yara izi bile almıyor .
3 Haki kullanıyor kralın hakisi aşırı güçlü.

Bigmom bence de 1 vs 1'de yenilmesi en zor karakter olabilir. Kaido'u felan yenmesi bile mümkün bence.
Şu asalet yeter.:

Doğuştan canavar kadın. 5 yaşında o kadar güçlü ki dev mev kaldırıp çakıyor yere.
Ruh meyvesi ile koca imparatorluk kurmuş. Bir elinde güneş diğer elinde zeusu tutuyor. Üstüne kılıç yeteneği var.

Bigmom bence de 1 vs 1'de yenilmesi en zor karakter olabilir. Kaido'u felan yenmesi bile mümkün bence.
Şu asalet yeter.:
Hakiyle roketleri falan patlatıyor :D Biz Şanks'ın hakisi gemiye hasar veriyor diye överken.

Hakiyle roketleri falan patlatıyor :D Biz Şanks'ın hakisi gemiye hasar veriyor diye överken.
Aşırı güçlü. E.oda verdikçe verdi gücü buna statı fulledi. Zaten Luffy bile Kaido'dan sonra gelecem senin için diyor. Kata bile Bigmom'un yenileceğini düşünmüyor çok uzak bir geleceğe bakıyorsun diyor.

Ben şahsen Kaido ve Bigmom'u denk , Şanks ve Teach'i bir alt katman olarak görüyorum

Dof'un kendisi ayrı özenti tayfa elemanları ayrı özenti.

Dof Kaido'nun sistemini çalmış onun ki gibi 3 ayrı yetenekte grup ortaya çıkarmış. Adamı Pica King'e özenmis.

Dof'un kendisi Kaido gibi ölümsüz olmak istiyor felan.:D
Luffy fanı birinin başka bir karaktere özenti demesi iki yüzlülük olmuyor mu hacı :artiz: Çocuk hala Shanks'ı gördüğü üç günün aşkıyla yanıp tutuşuyor :byee:

Şu asalet yeter.:
Kendisi şu an yenilmesi en zor karakter gözümde.Kaido 7 kez küsküyü yemiş ama kadına daha dur diyen çıkmamış.Kadın şu zaman kadar bir tek Wb için es verdi.Gerisine verdi veriştirdi.

Aşırı güçlü. E.oda verdikçe verdi gücü buna statı fulledi. Zaten Luffy bile Kaido'dan sonra gelecem senin için diyor. Kata bile Bigmom'un yenileceğini düşünmüyor çok uzak bir geleceğe bakıyorsun diyor.

Ben şahsen Kaido ve Bigmom'u denk , Şanks ve Teach'i bir alt katman olarak görüyorum
http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/86/867/page/3
Daha 5 yaşında normal yumruğuyla dev kılıcını parçalıyor.Tam bir Cenavar.
Oda bile not düşmüş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık