Ha şöyle kıvama gel. Kılıçlar çekile... Silahlar çekilecek! Kılıç tabirini sevmedim. :SLuffyi çarmıha gerdireceksin illa.
Ha şöyle kıvama gel. Kılıçlar çekile... Silahlar çekilecek! Kılıç tabirini sevmedim. :SLuffyi çarmıha gerdireceksin illa.
Arada rekabet edip tokatlayacağım birisi olsun diyordum eski günleri yad edebileceğim.Sen kaşındın.Ha şöyle kıvama gel. Kılıçlar çekile... Silahlar çekilecek! Kılıç tabirini sevmedim. :S
Oyaji HBO ise diğerleri Amc, Bbc, Netflix filandır.Ula ne için istediğinin ne önemi var? İstiyor işte. :/
@Deku
Kaido gibi birisi Wb'den temiz kan alır. Babalığın en güçlü olması, Kaido'yu ezeceği manasına gelmiyor elbette.
Arada rekabet edip tokatlayacağım birisi olsun diyordum eski günleri yad edebileceğim.Sen kaşındın.
Kılıç hem senin antin hem benin silahım.Sevmem handikap durumlarını.Bize yakışmaz.Ana karakter sever o işi
Bizimkilerden olsa olsa Toei olur. :/Oyaji HBO ise diğerleri Amc, Bbc, Netflix filandır.
Bizimkiler şu an Erler Film.
Yanlış anladın şu an kelepçe yüzünden kullanamıyor ya Luffy ile taş taşırken eşit durumdaydı. Hem de Luffy gibi kendisine fiziksel olarak güç veren bir meyvesi olmadığı için onun kadar gelişmesi bile zor olabilir diye düşündüm.Meyvesi var.Geri kalan kısma katılıyorum.Diş ve tırnak ile kazıya kazıya ilerliyoruz.Emekciyiz ekmekçi.Torpilliler ile bir tutmayın.
Begenmiyorsan yallah kılıçfana !!!Yine mi Kid?
Yeni dünyanın girişinde yaptıklarım ileride yapacaklarımın sadece bir ön gösterimi idi.Çok kaşınma ki sonun böyle olmasın pıçakçı.
Azıcık da Zoro konuşun.Begenmiyorsan yallah kılıçfana !!!