Dofy vs Croco açmak bile hakaret olur, yaptıkları veya söylemleri bir yere kadar. Moria için de zayıfsın dedi Dofy, Croco ise zamanında Kaido ile dövüşmüş, gitti Teach'in mekanını bastı. Croco'nun Moria'dan güçlü olduğunu bile sanmıyorum. Serideki yerine bakacaksak Moria da bir Croco eder ama güç olarak görüyoruz. Jinbei mesela tokat manyağı yapar Croco'yu ama gücü ne seviyede. Law'da shichi oldu. Dof'a karşı ne yapabildi. Biriyle iş yapmak için illa kendisine denk olmasına gerek yok. Ayrıca Jibei bile Wb'den tek yer, bunda anormal bir şey yok. Konu zaten Wb'nin tek atıp atmayacağıydı. Sen konuyu çarpıtıyorsun, Dofy korkmuş, Kata da anasından korksun bu korkusuz Croco'nun daha güçlü olduğu anlamına gelmez. Lufy hiçbir zaman korkmuyor da ne oluyor Mf'de atar yapıyordu Wb'ye.Dof ortaklık teklif ettiğine göre sen söyle bakalım. Seriyi istediği gibi okuyor herkes, karakterlerin bazı karakterler karşısında ki tepkilerini, yapmak istediklerini, söylemlerine hep gözlerini kapatıyorlar. Sonra şu şuna tek atar bu bunu yener kafasında ilerliyorlar. Sonra ''Ben mangayı 1 milyon kere okudum'' kafasıyla şu şurada şöyleydi burada biter diye devam ediyorlar. Orayı çizen de Mangaka sonrasını çizen de Mangaka bunu kabul eden yok. Bir şeyleri objektik olarak tartışacaksan mangada olan söylemleri, hareketleri de göz ardı etmeyeceksin.
Mihawk'ı şişirenlerden daha fazla Croco şişiriyorsun.