Amiral=yonkou mu oldu noldu şimdi?Biri özet geçsin
Zaten belli ama olayın altındaki maksadı anladın senBenim aklımda hep h. hakinin gerçek gücünü göstereceği ile ilgili teoriler kalmış. Shanks’ın meyve yemeyeceği belli yav.
Editörler kaçırılmış diyorlar.Editörlere inanmayın!
Bir tek bana güvenilmeli!
Hayır fandaş öyle değil.Örneğin tam karşılamıyor bu Shanks-Aka olayını.Çünkü senin verdiğin örnek bireysel güçle alakalı bir şey.Sırtlan sağlıklı aslan geldi mi dediğin gibi kuyruğunu bacaklarının arasına alıp kaçar.İşte bu aslanın tamamen bireysel gücüyle alakalıdır.Ama Aka-Shanks durumunda sadece bireysellik yok.Orda ikisinin de temsil ettiği bir oluşum var.At gibi koşturan Akainu Shanks'tan sonra it gibi pısmıştı. Ve Shanks Mf'deki Wb'den çok daha tehlikeli bir herif. Aka da bunu bildiği için pıstı. Onun durumunu tam olarak şöyle örnekliyim. Bir sırtlan hasta ve yaralı bir aslanı görse nasıl deliye döner... Ama sağlıklı aslan geldi mi tabiatına bürünüp kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırır. İşte o hesap.
Sen sus 3 saatlik uyku zamanında foruma girme.Editörlere inanmayın!
Bir tek bana güvenilmeli!
1 gün sürdü Mihawk devamDof tartışmalarını özlediğini çıkarıyorum buradan
Ona şüphe yok
Eski asistanlarım kaçırdı.Editörler kaçırılmış diyorlar.
Onu da analize, reklama veriyoruz. İşimizim âşığıyız be!Sen sus 3 saatlik uyku zamanında foruma girme.
907. bölümde bir yonkou yu ancak shiciler veya amiraller durdurabilecek güçte deniyor yani aralarında çok fark olmaması lazım bu durumda.Amiral=yonkou mu oldu noldu şimdi?Biri özet geçsin