En son açıklanana göre sadece meyvesinin iyileştirme kısmı ile ilgili noktasında bilgimiz var, tamam zoanlar dayanaklı olabilir ama bunu görmedik hangi zoan vs çizildi de ben görmedim daha zoanlarla ilgili bilgileri yeni yeni alıyoruz.Luffy kafasına koyduğunu yapan biri, bu şekilde kafasına koyduğunu yapmaya başlayınca Zoro Luffy'i sorguluyor mu :S Ay Luffy yere düştün dur kaldırayım diyor mu :S Adam tümüyle güveniyor, olay bu.
Meyvesi savunma meyvesi diyorsun :S Adam zoan diyorum sana :S zoanlar neydi, fiziksel olarak gelişime en açık olanlardı değil mi? Bunu geçelim. Nereden Amirallere ve Dof'a bağladığım da belli. Bakış açına uygun olan taraftan anlatmak için. Marco Amirallerle birebir dövüşmüş birisi ama fiziksel gücü sorgulanıyor, sence de komik değil mi? Evet MF'de Doflaming Jozu'yu ipleriyle durdurunca bak Yonkou adamını parmaklarıyla durdurdu reyiz diyoruz ama MF almak şimdi çok mantıksız oldu. Olayı Doflamingo'ya bağlamamın sebebi bunlara karşı bişey söyleyememen.
Şu kısım sıkıntı zaten ben o yüzden dikkate almıyorum, çünkü Oda nın bize gösterdiği Marco ile o Marco aynı değil. Oda meyvesi ya da karakter üzerinde ekleme yapıyor. Bende kendi açımdan iyileştirme konusunda soru soruyorum madem böyleydi de niye o zaman öyle olmadı diye .s amiraller ile fiziksel kısmı beni ilgilendirmiyor, onun için ayrı bir fb felan çizmesi lazım. Mağlum o zamanlar logiaları nasıl durduruyorlar diye düşünüyorduk.
Ben hiç bir zaman öyle bir şeyde demedim, Dof u ben her zaman Dressrosa üstünden savundum taaa MF üstünden değil.