Oğlum ya ofBilmem ki haklısın galiba, mistik güçleri olan ve fiziksel gelişimleri inanılmaz yüksek olan zoan hamurdan kötü duruyor cidden.
Oğlum ya ofBilmem ki haklısın galiba, mistik güçleri olan ve fiziksel gelişimleri inanılmaz yüksek olan zoan hamurdan kötü duruyor cidden.
İsimsiz denizciler bile Haki açtı artık, şimdi vardır ama kartta yok. Konusunu aç ben girerim her türlü iddiaya.Alabasta da ki falan belli olmaz Oda Alabasta'yı mı çizecek bir daha? Göreceğimiz Crocodile da haki yok diyordunuz şimdi Alabasta'ya mı döndünüz. Bana kalırsa orada da biliyor ama Oda bir daha oraları çizmez. Çizmesi için bir sebep yok çünkü.
Ne oldu la Croc da haki yok diye profilimde yardırıyodunuz şimdi Alabasta da yok diyonuz oranın çizilmeyeceğini bildiğiniz için.
Kartlarda mangada gösterilmemiş haki ve meyve gücü gibi şeyler pek yazmıyor.İsimsiz denizciler bile Haki açtı artık, şimdi vardır ama kartta yok. Konusunu aç ben girerim her türlü iddiaya.
Mihawk da göstermedi ama yazdılar.Kartlarda mangada gösterilmemiş haki ve meyve gücü gibi şeyler pek yazmıyor.
Oooo siz şimdiden kayık gibi sağa sola yattınız.İsimsiz denizciler bile Haki açtı artık, şimdi vardır ama kartta yok. Konusunu aç ben girerim her türlü iddiaya.
Mihawk Zoro olayı yüzünden belli oldu kullandığı.Mihawk da göstermedi ama yazdılar.
Gösterdi.Mihawk da göstermedi ama yazdılar.
Yoo yo öyle ama. Mesela Usopp Noro Noro meyvesi yese onun için daha iyidir bi bi aslan kaplan meyvesinden. Evet bu denklemdeki Usopp Marco'yu temsil ediyor.Oğlum ya of
Ne yani şimdi sen b.haki kullanan Mihawk Buggy'nin gerçek bedenini kesemedi mi diyorsun. Ateş su hava tahta dahil tüm elementleri kesen Mihawk Buggy'i hakiyle kesemedi diyorsun???Gösterdi.
Nerde gösterdi? K. Haki diyorum.Gösterdi.
Sevdiğimizden geliyoruz. Sen aç gireriz iddiaya yakında çıkar zaten bir yerden.Oooo siz şimdiden kayık gibi sağa sola yattınız.
NW ile gelip profilime yazıyordunuz ne oldu?
Eğlenemedim yine ama açacağım konusunu
Mihawk Zoro olayı yüzünden belli oldu kullandığı.