Evet buraya çok attıklarından gördük.Bu rol yapıyor ya en azından öyle ünlü olmuş bence. Yorumlayıp geçmeyeyim demiş öyle yapmacık duruyor.Koy Türk filmine oynar bence.Şu manyağa bak sen asıl. Ölecekmiş gerizekalı az kalsın.
Evet buraya çok attıklarından gördük.Bu rol yapıyor ya en azından öyle ünlü olmuş bence. Yorumlayıp geçmeyeyim demiş öyle yapmacık duruyor.Koy Türk filmine oynar bence.Şu manyağa bak sen asıl. Ölecekmiş gerizekalı az kalsın.
Ben izledim bu kadını enel tayfaya saldırınca o my god falan diyip duruyorBu reaksiyon videolarında para var anlaşılan kapağı atmışlar bu işe tesadüfen denk geldim önceden buraya atılan şu şişman elemanı biliyordum.Kızın teki bir 100 video çekmiş herhalde.
Bu nedir yahu çok yapmacık değil mi ? maç yorumlar gibi.
Enel'den ne var ne yok süpürmüşsün anlaşılan materyal olarak.Ben izledim bu kadını enel tayfaya saldırınca o my god falan diyip duruyor
Bu tip videodakiler bana film veya diziyi birlikte izlediğin arkadaşın sürekli yorum yapıp izlediğin şeyin etkisini düşürür ya aynı onlar gibi igrenç geliyor. En kötüsü de youtubede sürekli bunlardan görüyor olmak para veya şan-şöhret geliyor ki bunları yapanlar var.Ben izledim bu kadını enel tayfaya saldırınca o my god falan diyip duruyor
Tabiki.Enel'den ne var ne yok süpürmüşsün anlaşılan materyal olarak.
Takip etmiyorum pek bilgim yok ama bu elemanı bilenler kesinlikle rol yapmıyor diyorlar. Bilemiyorum artık. :/Evet buraya çok attıklarından gördük.Bu rol yapıyor ya en azından öyle ünlü olmuş bence. Yorumlayıp geçmeyeyim demiş öyle yapmacık duruyor.Koy Türk filmine oynar bence.
Evet buraya çok attıklarından gördük.Bu rol yapıyor ya en azından öyle ünlü olmuş bence. Yorumlayıp geçmeyeyim demiş öyle yapmacık duruyor.Koy Türk filmine oynar bence.
Çok ayıp uzumaki khan en sağlam adamlardan birisi bu konudaTakip etmiyorum pek bilgim yok ama bu elemanı bilenler kesinlikle rol yapmıyor diyorlar. Bilemiyorum artık. :/
Crocodile reistirÜşenmemiş detay koşmuş beyefendi!
Croco kaliteli düşmandı, hatta belki en iyisiydi ama bu ne yahu? Büyüteçle okutacak herif utanmasaCrocodile reistir