Öyle deme. İlla ki şaşıranlar, şok geçirenler çıkacakSeri sonu öyle bir şey olursa kimsenin şaşıracağını zannetmiyorum ben zaten
Öyle deme. İlla ki şaşıranlar, şok geçirenler çıkacakSeri sonu öyle bir şey olursa kimsenin şaşıracağını zannetmiyorum ben zaten
Im kim? Gölgelerde yaşayan çapsızın teki. O kim Dünyanın En Güçlü Adamı'nın karşısına çıkmak kim ki birde onu yenecekmiş peh.Beyazsakalı seride yaşayan belki bir İm yenebilir başka kimse yenemez bence
Bana bu İm aşırı güçlü çıkacak gibi geliyor ama bakalımIm kim? Gölgelerde yaşayan çapsızın teki. O kim Dünyanın En Güçlü Adamı'nın karşısına çıkmak kim ki birde onu yenecekmiş peh.
Serinin zirvesi Beyazsakal ve Roger Luffynin seri sonu bu seviyeye çıkacağı bile meçhul. Im zorlasa zorlasa belki yonkou seviyesini zorlar. Her yeni karakter görünce uçmanın manası yok.Bana bu İm aşırı güçlü çıkacak gibi geliyor ama bakalım
Bende yaşlı WB'den bahsediyorum zaten. Hem İm sıradan bir yeni karakter gibi durmuyor Akainu'ya köpek çöken goroseinin diz çöktüğü bir adamdan bahsediyoruzSerinin zirvesi Beyazsakal ve Roger Luffynin seri sonu bu seviyeye çıkacağı bile meçhul. Im zorlasa zorlasa belki yonkou seviyesini zorlar. Her yeni karakter görünce uçmanın manası yok.
Kutsal Ejder olunca gücün pek bir önemi yok. Yaşlı Beyazsakal da Dünyanın En Güçlü Adamıydı. Sonuç olarak değişen bir şey yok.Bende yaşlı WB'den bahsediyorum zaten. Hem İm sıradan bir yeni karakter gibi durmuyor Akainu'ya köpek çöken goroseinin diz çöktüğü bir adamdan bahsediyoruz
Biz burda enflasyona bağlı ödül artışı oluyor derken birileri kıs kıs gülüyorduhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2337595502936036&id=312187292143544
Son sbs tarrışıldı mı? Komutan ödülleri yonko adamı olduklarından böyle yüksekmiş. hmmm
Biz onlara bir hakikati aktarınca onlar kıs kıs gülerler. de ki: sbs günü geldiğinde gerçekten gülenler sadece hakikati haykıranlar olacaktır. şüphesiz oda çok ters köşe yapan ve kurguyu hakkıyla işleyendir.Biz burda enflasyona bağlı ödül artışı oluyor derken birileri kıs kıs gülüyordu
İnkar etmek iliklerine işlemiş.Bunlara Austin 3:16 lazım.Biz onlara bir hakikati aktarınca onlar kıs kıs gülerler. de ki: sbs günü geldiğinde gerçekten gülenler sadece hakikati haykıranlar olacaktır. şüphesiz oda çok ters köşe yapan ve kurguyu hakkıyla işleyendir.