Gene uyduruyorsun, Zoro fanlığı gözünü kör etmiş. (1)
Kaido uzmanısın galiba?
Ejder formu dövüş formu değilmiş... Farzedelim ki değil, tesadüfen tek atamadı işte. Lazer attı Luffy sıyrıldı, o söylediğin Luffy niye G2 kullandı G4 kullanmadının karşılığı bu, Kaido'da ejder formu ile saldırdı ama olmadı, sonra sopa ile daldı ve tek attı.(2)
Görünüş olarak benzer iki saldırı, sen neye göre Fujitora tek atamadı diyorsun. Gördüklerine göre değil Zoro sevgine göre diyorsun anlaşılan, görünüş olarak aynı saldırılar, kumarhanede bu saldırıyı kullandığını Zoro'cu arkadaşlar unutmuş, Law'a daha düşük seviyede yer çekimi kullandı diye yer çekimi uzmanı olan siz şimdi yer çekimini sen mi yedin diye lafı başka yere çekmeye çalışıyorsun, ben buna iki yüzlülük derim.(3)
Sanji Zoro'nun dövüşemeyeceği bir yerde dövüşüyor, ve parazit yiyor. Sende bunun üzerinden Sanji'yi eziklemeye kalkıyorsun.
Zoro'da tek yerdi, madem Sanji karada tek yerdi diyorsan, aksini de ispat edemezsin zira Zoro Doffy ile karşılaşmadı.(4)
Girmiyorum çünkü çok komik, Zoro kim ki o mesafeden o kadar isabetli bir saldırı yapacak. Doflamingo'yu Monet ile falan karıştırıyorsun anlaşılan, geleceği görmeden o kadar isabetli bir saldırı o mesafeden imkan yok Zoro yapamaz, bu kadar da iddialıyım. Sana kalsa Zoro herşeyi yapar tabii o ayrı.(5)
Zoro tek başına da yenmedi Pica'nın taşlarını. Orlumbus'tan yardım aldı, Elizabello'nun Kral Yumruğunu kullandı.(6)
Sanji direk oraya uçar, 2-3 tane vurup o taşları dağıtırdı, belki de daha iyi gözlem Haki'si olduğundan Pica'nın yerini en baştan bulur Zoro gibi aciz kalmazdı.(7)
Teach ne alaka, Teach meyvesini yakın dövüşte kullanıyor, gene saçmaladın.(8)
Öyle bir şey hatırlamıyorum. Vergo iki de bir kalbini sıkarak Law'a karşı avantaj sağladı, nereden çıkardın bunu da merak ettim. Smoker kalbi olmadan Vergo ile dövüştü, Monet'te kalbi olmadan dövüştü, böyle bir şey söylenmedi.(8)
Sen Zoro'ya Doflamingo'yu düşürtüyorsun da ben dandik Pica'yı tek yedirmişim çok mu?
''Kılıcı vuracakken'' ne demek?
)) Hakkaten trollüyorsun ya, saldırıyor demiyorda kılıcı vuracakken diyor ... Güldürdün. Zoro ikinci saldırıda tek atacakmış tabii tabii...
)(9)