Avatar güzelmiş ben de kullandım bir süre luffynin bu tipiniNe bilim aklıma Wb örneği geldi. Öldü ölecek sekilde wb yi hakladı meyveyi çaldı. Bizimkilerde yorsa kaidoyu son darbeyi BB vurur gibi düsündüm sen zoan diyince
Avatar güzelmiş ben de kullandım bir süre luffynin bu tipiniNe bilim aklıma Wb örneği geldi. Öldü ölecek sekilde wb yi hakladı meyveyi çaldı. Bizimkilerde yorsa kaidoyu son darbeyi BB vurur gibi düsündüm sen zoan diyince
Olm herif ikinc meyveden hemen sonra o yorumu yapıyor ayak nalaka :SO da farkında olduğu için; Marco'ya bile Teach normal değildi ayağı yaptı.
İkinci meyveyi nasıl aldığını açıklayamaz diyoruz biz de. :/Olm herif ikinc meyveden hemen sonra o yorumu yapıyor ayak nalaka :S
Teşekkür ederim bakıp bakıp gülüyorumAvatar güzelmiş ben de kullandım bir süre luffynin bu tipini
Aga bu seriyi çizen adam demiş ki bu seride ikinci meyveyi yiyen biri var Minareyi yapan da o kılıfı hazırlayıp çalan da oİkinci meyveyi nasıl aldığını açıklayamaz diyoruz biz de. :/
Mangaka istesin o adama 5 meyve de yedirip bir kılıf bulur. Herkes de seve seve kabul eder. Tabi bu ''seve'' nin yerine başka bir şey de yazılabilir ama gerek yok :/Aga bu seriyi çizen adam demiş ki bu seride ikinci meyveyi yiyen biri var Minareyi yapan da o kılıfı hazırlayıp çalan da o
Yav zaten kabul ettik. Teach'de gura gura yok demiyoruz. Güzel bir açıklama getirir mi, yoksa yaptım, oldu mu der diyoruz.Aga bu seriyi çizen adam demiş ki bu seride ikinci meyveyi yiyen biri var Minareyi yapan da o kılıfı hazırlayıp çalan da o
Timsah kardeş, sen niye öfkelendin?Mangaka istesin o adama 5 meyve de yedirip bir kılıf bulur. Herkes de seve seve kabul eder. Tabi bu ''seve'' nin yerine başka bir şey de yazılabilir ama gerek yok :/
Öfkelendiğimi nerden cikardin? :/Yav zaten kabul ettik. Teach'de gura gura yok demiyoruz. Güzel bir açıklama getirir mi, yoksa yaptım, oldu mu der diyoruz.
Timsah kardeş, sen niye öfkelendin?
Öyle hissettim.Öfkelendiğimi nerden cikardin? :/