İkisini de kaldırabilmek olarak değilde sınırına gitmek olarak düşün farkı anlıcaksın.Bak eline 10 kg dumbell al.Yorulana,gücünü 0layana kadar dumbell curl yap.Gücünün sınırı atıyom 10 tekrar olsun.10*10=100 kg dimi ? O zaman sen 100 kgyi 1 kere kaldıramazsın.Çünkü sen 10 kgyle en fazla 10 tekrar yapabiliyorsan bu senin 100 kg kaldıracak güçte olmadığını gösterir.Sayılar farazi bunu kendine uyarla görüceksin.
Bak bide bunu söyliyim.1 kg dumbella 500 tekrar yapabilirsin ama 500 kgyi 1 kerede kaldırmak için çok daha fazla zorlanırsın.Birim olarak az deme.Çünkü sen iki tarafıda aynı oranda arttırırsan yine aynı sonucu elde edersin.Yani ha 1 ha 100 farketmez.
Aka-Kizaru örneğinde şöyle düşün.İkisini tek bedende topluyorsun değil mi ? O zaman ikisinin de savunmasını tek bedende düşüneceksin.Yani oluşturduğumuz bu yeni kişiliğin savunma gücü Aka’nın savunma gücü+Kizaru’nun savunma gücü olucak.Savunmada ikisinin savunmaları toplamı olucak.Şimdi bu ikisinin toplam savunma gücünü düşün.Aka ya da Kizaru açık bulup saldırı yapsa bile öyle çok çok büyük boyutlarda hasar veremez.Çünkü karşısındaki savunma gücü o saldırı gücünün çok üstünde.
Sen açık bulup hasar verme şansından dolayı 2 tane 1>1 tane 2 diyorsun.Ama öyle değil işte.Sen o iki tane biri tek bedende birleştirirsen ortaya çok üstün bir güç çıkar.
Aynen bende onu diyorum işte.
Muhabbet kısaca şu:2 tane 1 gücündeki adam mı daha güçlüdür yoksa 1 tane 2 gücündeki adam mı ?
Ben 1 tane 2 gücündeki asam diyorum.Yorumuna bakılırsa sende benim gibi düşünüyorsun.