Tabi lan. Hiç olmazsa ömür boyu ölümden beter halde yaşamazlardı. :/Dof ülkeyi ele geçirdiği gün, oyuncak yapmak yerine 10 bin kişiyi sallandırsa iyi biri mi olacaktı? Kansız savaş mı olur?
Tabi lan. Hiç olmazsa ömür boyu ölümden beter halde yaşamazlardı. :/Dof ülkeyi ele geçirdiği gün, oyuncak yapmak yerine 10 bin kişiyi sallandırsa iyi biri mi olacaktı? Kansız savaş mı olur?
Lan olum Dof'un o ülkeyi hiç ele geçirmemiş olması gerekli olay burada bitiyor zaten.Dof ülkeyi ele geçirdiği gün, oyuncak yapmak yerine 10 bin kişiyi sallandırsa iyi biri mi olacaktı? Kansız savaş mı olur?
Ben yüzde yüz demedim ki halkından mualifleri köle yapıyor dedim. Olmayanları da yapıyor da neyse. Köleliğin yüzdesi mi olur zaten? Kölelik varsa vardır. Sende var diyorsun. Ve kölelik olan bir ülkeyi güvenli görüyorsunİnkar hiç bir zaman etmedim. Senin dediğin aksine o kölelik dediğin şeyi yüzde yüz halkına uyguluyor diyemezsin.
Savunmasını yap bari, bizde bilelim. İyilik için olunca masumlar ölsün mü? Denizcilerde iyi kişiler yok mu?Bariz bir köleliği inkar ediyon. Etmeye bilirsin Watamecim.
Bu ne karşı saldırı mı
Dragon bir masumu öldürürse gel ve anlat bunları banaSavunmasını yap bari, bizde bilelim. İyilik için olunca masumlar ölsün mü? Denizcilerde iyi kişiler yok mu?
Ben köle olarak adlandırmıyorum ki adlandıran sensin benimle köle muhabbeti yapma.Ben yüzde yüz demedim ki halkından mualifleri köle yapıyor dedim. Olmayanları da yapıyor da neyse. Köleliğin yüzdesi mi olur zaten? Kölelik varsa vardır. Sende var diyorsun. Ve kölelik olan bir ülkeyi güvenli görüyorsun
Burada istediğin kadar konuş ya söz konusu Dof oldu mu katliyam,ölüm vb bir tek Dof için geçerli başka biri yapsa oo yeaaa gerçek korsan havasına girerler.Dof ülkeyi ele geçirdiği gün, oyuncak yapmak yerine 10 bin kişiyi sallandırsa iyi biri mi olacaktı? Kansız savaş mı olur?
Ne olarak adlandırıyorsun Gönüllü olmaya zorlanmış işçiler miBen köle olarak adlandırmıyorum ki adlandıran sensin benimle köle muhabbeti yapma.
Burada istediğin kadar konuş ya söz konusu Dof oldu mu katliyam,ölüm vb bir tek Dof için geçerli başka biri yapsa oo yeaaa gerçek korsan havasına girerler.
Komik değilsin.Ne olarak adlandırıyorsun Gönüllü olmaya zorlanmış işçiler mi
Ahahahaha kızmış Dof değilde başka bir isim altında olsa şu olaylar çok farklı cevaplar verirdin. Lütfen dünyaya dönKomik değilsin.
Lan o sayede halktan vergi almıyor, hastane bedava, insanların derdi yok. Kendilerini eğlenceye vurmuşlar. Hem oyuncaklar hain ve güçsüzler. Dof'un bir sözü var özenti Law söylüyor, zayıflar nasıl öleceklerini seçemezler.Tabi lan. Hiç olmazsa ömür boyu ölümden beter halde yaşamazlardı. :/