Oo konu farklı yerlere gidiyor. :/ Ne ara niye bıraktı şerefini ve niye son bölümle aldı?İzin verse de Luffy vurmaz. Son bölümle beraber iki yıllık aradan sonra geride bıraktığı şerefini layığıyla aldı bebeğim. <3
Oo konu farklı yerlere gidiyor. :/ Ne ara niye bıraktı şerefini ve niye son bölümle aldı?İzin verse de Luffy vurmaz. Son bölümle beraber iki yıllık aradan sonra geride bıraktığı şerefini layığıyla aldı bebeğim. <3
Lol Ray güzellemesi gibisi yok Kizaru Ray i küçümsediği için basit bir çizik alıyor 5 dk daha uğraşsa kalbi tekleyecek Ray Kizaru'ya ne yapacaktı Allahtan Kuma geliyor da çare buluyor seriyi erken finalden kurtarıyor.Hiç darbe almadığı için dayanıksız olabilir. Ama yanıltabilir de. İki gözümün çiçeğinin kondüsyon kaybetmiş hali Kizaru çizdi.
İzin verse de Luffy vurmaz. Son bölümle beraber iki yıllık aradan sonra geride bıraktığı şerefini layığıyla aldı bebeğim. <3
Tam hatırlamıyorum belki de kestiği bacak kazada hayalanmış da olabilir ki bu daha çok işine yarar. Okyanusa iki üç damla kan damlatıp köpekbalıklarını çekeceksin yanına, sonra mis gibi cız bız.Öyle olsa Sanji'nin ajitasyonuna ne olacaktı?
Japonları gereksiz dramatize etmeleri işte. Bkz: Naruto
Son bölümde o iki yıl öncesinin havasını verdi ciğerim. İki yıldan sonra ilk kez Luffy, Luffy gibiydi.Oo konu farklı yerlere gidiyor. :/ Ne ara niye bıraktı şerefini ve niye son bölümle aldı?
Kuma, Rayleigh'i bir yere mi fırlattı kardeş. Mekan belliLol Ray güzellemesi gibisi yok Kizaru Ray i küçümsediği için basit bir çizik alıyor 5 dk daha uğraşsa kalbi tekleyecek Ray Kizaru'ya ne yapacaktı Allahtan Kuma geliyor da çare buluyor seriyi erken finalden kurtarıyor.
Onu ben yazacaktım da malum hafıza boş. Emin olamadım. :STam hatırlamıyorum belki de kestiği bacak kazada hayalanmış da olabilir ki bu daha çok işine yarar. Okyanusa iki üç damla kan damlatıp köpekbalıklarını çekeceksin yanına, sonra mis gibi cız bız.
Ben Rayleigh'in; Roger ve Wb ile aynı ligde olduğunu düşünüyorum, bu yeterli midir senin için?Olm beni de kırmayın lan Rayleigh > Garp
Kralsın ! Her efsane yaştan dem vururken Rayleigh olduğu yerde keyif çatıp, sabah sporu tadında okyanusu yüzerek geçiyor.Ben Rayleigh'in; Roger ve Wb ile aynı ligde olduğunu düşünüyorum, bu yeterli midir senin için?
Ya bu adam Kara Kral be daha ne olsun Adam Kizaru'ya; genç olsam seni gömer sonra çocukları da kurtarırdım diyor ve bu adam Garp gibi aktif değil, yaymış kendini yatıyorrrKralsın ! Her efsane yaştan dem vururken Rayleigh olduğu yerde keyif çatıp, sabah sporu tadında okyanusu yüzerek geçiyor.