Lav koklayıcıları hafife almayacaksın Raiden-kun :SO büyük an geldi mi reis? Akainu>Shanks diyor muyuz artık!
Lav koklayıcıları hafife almayacaksın Raiden-kun :SO büyük an geldi mi reis? Akainu>Shanks diyor muyuz artık!
Sizde tutku yok roçfeliks. Diğer karakter fanları gibi tartışmıyorsunuz uzun süre. Bir ara @Akainu Sakazuki yapardı o işi ama o da tartışmak yerine küfürü basar geçerdi.Lav koklayıcıları hafife almayacaksın Raiden-kun :S
Ben üşengeç adaleti temsilen panda panda meyvesi yedim benden bekleme zaten Hele uzun yorum gelince "Acaba okumasam ayıp olur mu?" moduna geçtiğim oluyor... Ee o değilde ne karar kıldınız Ryuuma hakkında? Reyiz biçer her türlü mü diyoruz yoksa devri eskide kaldı deyip gömüyor muyuzSizde tutku yok roçfeliks. Diğer karakter fanları gibi tartışmıyorsunuz uzun süre. Bir ara @Akainu Sakazuki yapardı o işi ama o da tartışmak yerine küfürü basar geçerdi.
O konu karışık hala karara varabilmiş değiller xd Gömülecek bir karakter değil ama sen beni dinle. :/ Akainu dışında herkesi keser.Ben üşengeç adaleti temsilen panda panda meyvesi yedim benden bekleme zaten Hele uzun yorum gelince "Acaba okumasam ayıp olur mu?" moduna geçtiğim oluyor... Ee o değilde ne karar kıldınız Ryuuma hakkında? Reyiz biçer her türlü mü diyoruz yoksa devri eskide kaldı deyip gömüyor muyuz
Ryuuma iyi adam ya ona bulaşmasaydılar keşkeO konu karışık hala karara varabilmiş değiller xd Gömülecek bir karakter değil ama sen beni dinle. :/ Akainu dışında herkesi keser.
Daha çok beklersin. Amiral olarak kalsaydı mis gibi sağa sola gidebilirdi. Şimdi mi? Masa başı iş yapıyor. Sıkıcı.Ryuuma iyi adam ya ona bulaşmasaydılar keşke
Saka reyizi de kessin yahu ne olacak :S WB reyiz ağzına ağzına vurdu sonuçta! Doğal olarak en güçlü kılıç taşıyan kişi olarak kesse kim laf edebilir...
O değilde Saka reyizi iş üstünde görmek lazım özletti vallahi. Bize bir ölümü tattırsın tekrardan
Harbi ya böylesi kötü oldu.Daha çok beklersin. Amiral olarak kalsaydı mis gibi sağa sola gidebilirdi. Şimdi mi? Masa başı iş yapıyor. Sıkıcı.
Mihawk Akainu'yu rahat keser. Ryuuma Akainu'yu kral hakisiyle bayıltır