Tabi lan.Boşuna tanker tanker sake içmiyoruz.O kafaları yakalayacağızŞimdi alamaması sıkıntı değil.Bilirsin ne de olsa aynı anda 2 Jack'i alıcağımız günlerde gelicek değil mi fandaş ?
Tabi lan.Boşuna tanker tanker sake içmiyoruz.O kafaları yakalayacağızŞimdi alamaması sıkıntı değil.Bilirsin ne de olsa aynı anda 2 Jack'i alıcağımız günlerde gelicek değil mi fandaş ?
Bence alabilir.Bir Yonko iki Jack alabilir mi?
Az nomıssız değilsin de neyse ''fandaş''.Tabi lan.Boşuna tanker tanker sake içmiyoruz.O kafaları yakalayacağız
Bence alabilir.
Az nomıssız değilsin de neyse ''fandaş''.
Sake içmenkle adam olunsaydı Shanks'a yavşanks demezdik.Tabi lan.Boşuna tanker tanker sake içmiyoruz.O kafaları yakalayacağız
Sake içenlere bakınca hepsi yavşanks zatenSake içmenkle adam olunsaydı Shanks'a yavşanks demezdik.
Kidd'in de alkolik olduğu söyleniyor, sözlerine dikkat etSake içenlere bakınca hepsi yavşanks zaten
Laf değiştirme hadi içe içe gerçek karakterini bul senKidd'in de alkolik olduğu söyleniyor, sözlerine dikkat et
Biz adamlığımız arşa çıktığından çıtayı dengelemek için sake içeriz yeğenLaf değiştirme hadi içe içe gerçek karakterini bul sen
Şunu diyorsun değil miAbi Sanjinin tekniklerinin güç hiyerarşisini merak ediyorum.
Biraz baktım Daifukunun cinine vurduğu flambage shot en güçlüsü gibiydi ama emin olamadım.
Evet oydu. Emin olamadım ne biliyim.Şunu diyorsun değil mi
Hell memories daha güçlü gibi