Öyle miydi yav? Mihawk gibi tüylü şapkası falan vardı. O mangayı okumadım gerçi, burada paylaşanlar olmuştu oradan hatırlıyorum.Ula o çakma mihawk ryumanın boğazına kılıcı dayayıp acıdığı için öldürmeyen adam mı ? Çiziği atsa tek atacaktı adama
Öyle miydi yav? Mihawk gibi tüylü şapkası falan vardı. O mangayı okumadım gerçi, burada paylaşanlar olmuştu oradan hatırlıyorum.Ula o çakma mihawk ryumanın boğazına kılıcı dayayıp acıdığı için öldürmeyen adam mı ? Çiziği atsa tek atacaktı adama
al kendin bakÖyle miydi yav? Mihawk gibi tüylü şapkası falan vardı. O mangayı okumadım gerçi, burada paylaşanlar olmuştu oradan hatırlıyorum.
Anaa Ryuma tek yemiş ya la. Lakin rövanşta da yenmiş o ne olacak? :/
Dayak yiyip yiyip power-up ile tek atan zoroya benzemiş sanki.Anaa Ryuma tek yemiş ya la. Lakin rövanşta da yenmiş o ne olacak? :/
Atası falan diyolla, armut dibine düşmüş olmasın? :/Dayak yiyip yiyip power-up ile tek atan zoroya benzemiş sanki.
Mihawk'ın atası da aynı Mihawk gibi şaşırtmadı. Bunların dövüş erteleme ve kaçma huyu genlerine kadar işlemiş.Anaa Ryuma tek yemiş ya la. Lakin rövanşta da yenmiş o ne olacak? :/
Kan yalan söylemez!Mihawk'ın atası da aynı Mihawk gibi şaşırtmadı. Bunların dövüş erteleme ve kaçma huyu genlerine kadar işlemiş.
Armutluk var da düşmüş mü bilmiyorum.Atası falan diyolla, armut dibine düşmüş olmasın? :/