Onlar biraz da köle sınıfı gibi geçiyor. Yoksa Kaido'dan sonra belli kesimin gir çık yaptığını düşünüyorum.Küçük kız Ace ölmüş haberi yok. Dünya savaşı sonuç, Wb ve Ace öldü en azından bunu duyarsın o bile yok.
Onlar biraz da köle sınıfı gibi geçiyor. Yoksa Kaido'dan sonra belli kesimin gir çık yaptığını düşünüyorum.Küçük kız Ace ölmüş haberi yok. Dünya savaşı sonuç, Wb ve Ace öldü en azından bunu duyarsın o bile yok.
Olsun bir zahmet o kadarBoş olsa tartışılmaz zaten biliyoz bu işleri
Namussuz oda arcı ortadan bölmeyeydi gene görcektim ama... Neyse Kaidodan sonra görürüz dünyaya neler oluyorOlsun bir zahmet o kadar
Saka baba Jimbei'nin üstünden vurmasına rağmen ölüyordu Lüftü... Jimbei'nin ilk elden aldığı hasarı düşünmemek lazım sanırım... Neyse salla bunları. Geçenlerde senin rüzgarlı sahneyi yeniden izledim. Güzel izlenim bırakmış tekrar düşününce. Üstüne bir de seriyi 5 yıllık olarak düşün en baştaki gibi :S
Onu şu nooba söyleyecen @amanedenNamussuz oda arcı ortadan bölmeyeydi gene görcektim ama... Neyse Kaidodan sonra görürüz dünyaya neler oluyor
Haydaa. Videoya gel.
O sahne forumca Kata'yı sevme sebebimizdir ama ben hala senin iddia ettiğin şeyi destekleyecek bir argüman görebilmiş değilim.Şey var Luffy korsanlık yapıp kaçıp dururken, Kata dövüşe başkası karıştı diye delikanlılık yapıp kendini yaralıyor mesela bu güzel mi?
Görmek istemiyorsan görmezsin işte. Gerçekten Kata dövüşünü mantıklı buluyorsan diyecek bir şeyim yok.O sahne forumca Kata'yı sevme sebebimizdir ama ben hala senin iddia ettiğin şeyi destekleyecek bir argüman görebilmiş değilim.
Senin pencerenden bakamadığım için kusura bakma. :SGörmek istemiyorsan görmezsin işte. Gerçekten Kata dövüşünü mantıklı buluyorsan diyecek bir şeyim yok.
Önemli değil. Hepimiz aynı pencereden bakarsak zevki olmaz.Senin pencerenden bakamadığım için kusura bakma. :S
Hepimiz aynı gökyüzünü görüyoruz; pencere edebiyatı yapma lennnn.Senin pencerenden bakamadığım için kusura bakma. :S