Tamam olay da bu değil mi zatenBence kimseye bir şey yapamazlar. Diğer korsanlardan bir farkları yok. Hükümet de her şeyin farkında.
Herkes farkında ama bir şey yapmıyor.
Fuji de bu anlayışı değiştirmek istiyor işte.
Tamam olay da bu değil mi zatenBence kimseye bir şey yapamazlar. Diğer korsanlardan bir farkları yok. Hükümet de her şeyin farkında.
Ben öyle bir çıkarım yapamadım açıkçası ama sen bilirsin yine de. :/Eyvallah MW
Mesele dediğiniz gibi "kol" muhabbeti ise yine değişen birşey olmuyor ama. Neden derseniz... Sonuç olarak Mihawk 2 sene önce Shanks'la karşılaştığında şöyle düşünmüş olamaz değil mi ?
"Lan ben 10 sene önceki Shanks'tan güçlü adam bekliyordum ama bu ibine noooolmuş lan böyle uhh uhh uhh uçmuş şerefsiz asdfasf".
Mihawk Shanks'tan daha güçlü bir kılıç ustası bekliyor derken belirli bir zaman dilimindeki Shanks'tan bahsedilmemiş. Zaten Shanks bir kılıç ustası olarak yaşıyorken Mihawk hala 1 numara ise bu Mihawk'ın yine Shanks'tan daha güçlü olduğunu gösterir. Shanks tek kollu olsa da yonkou seviyesi bir herif ve beklediği rakibi iki kollu olduğu için değil yonkou Shanks'tan güçlü olduğu için Mihawk'la rakip olacak. Yani Mihawk'ın takıntısı "kol" olsa bile bu Mihawk'ın rakibinin Shanks'tan yani bir yonkoudan güçlü olacağı fikrini değiştirmiyor.
Fujitora, sistemi kaldırarak değiştirmiş olacak işte. Diğer korsanlardan bir farkı olmayan bu insanlar, hükümetin çatısı altında duramayacak. Yeterince büyük bir değişiklik bence. Bir de tek tek hepsini yakalamasına gerek yok.Tamam olay da bu değil mi zaten
Herkes farkında ama bir şey yapmıyor.
Fuji de bu anlayışı değiştirmek istiyor işte.
Neyse artık nasıl yapıyorsa yapsın da gerisi önemli değilFujitora, sistemi kaldırarak değiştirmiş olacak işte. Diğer korsanlardan bir farkı olmayan bu insanlar, hükümetin çatısı altında duramayacak. Yeterince büyük bir değişiklik bence. Bir de tek tek hepsini yakalamasına gerek yok.
Aynen aynen Mihawk daha güçlü doru.Konuştuğumuz, ortaya koyduğumuz argümanlar hoşuna gitmez senin; yat sen
Olm ben merak ediyorum bu Shanks'ın kılıcı zaten tek elle kullanılmıyor muydu :S Neyin tribinde bu MihawkShanks'ın gücünün bir önemi yok artık Mihawk için. Sebebi de tek kollu olması işte. Shanks isterse Wb seviyesinde olsun, yine dövüşmezdi.
Diğer eliyle tokat atamadığı için olsa gerek.Aynen aynen Mihawk daha güçlü doru.
Olm ben merak ediyorum bu Shanks'ın kılıcı zaten tek elle kullanılmıyor muydu :S Neyin tribinde bu Mihawk
Aslında boşta kalan eliyle de haki kalkanı yapıp kendini koruyormuş eskiden dimi. Mihawk da kırılmış oyuncaklarla oynamayı sevmediği için salmış Shanks'ı.Diğer eliyle tokat atamadığı için olsa gerek.
O günleri mangada da göreceğiz, güneşli günler yakın...Openingde Sanji Kizaru ile dövüş ama normalde... olanları söylemeye dilim varmıyor.