Öptürürler valla :/4. kez yeri öper Marimo reyiz
Öptürürler valla :/4. kez yeri öper Marimo reyiz
Yani ben pek sanmıyorum ama belli değil tabi orası haklı da olabilirsin.O kolunu kaybetti gücü değişmedi lafı efsaneydi mitti birileri uydurmuş anlatılıyordu en son.
Bir düello değil günlük düellolar yaptılar.Tek günde sonuç alınamayan cinsten yani arkası gelen türden.
Wb ile denk olsa aşmış sayılır. O güce gura gura eklemek zaten final seviye. Roger'ı müttefiklerle geçer en kötü. Garp'ı rahat geçer bence.Linlin'i ve diğer yonkouları aşar ya Benim en iyilerden kast ettiğim WB, Roger, Garp ve bilip bilmediğimiz diğer türevleri. Kaido da buraya aitse bilemem tabi onu şerh koyayım.
Saboyu sevmem ama zoronun capi yetmez abilere. Sizin bu sacma tekniklere gore isigi kesme teknigiyle kizaruyu, buzla aokijiyi, gene atesle akainuyu keser  adam kimsenin takmadigi tekniklerle kk seviyesi oldu bi anda ilginc. Amiral savunmasida sehir efsanesi galibaSabo'cular uçmuş
Ateş olsa cürümü kadar yer yakar lan
Sen de tam manası ile anlamamışsın olayı. Çok mu felsefik çok mu sosyetik konuşuyorum olum neden anlaşılmıyor bu mesajlar ?Saboyu sevmem ama zoronun capi yetmez abilere. Sizin bu sacma tekniklere gore isigi kesme teknigiyle kizaruyu, buzla aokijiyi, gene atesle akainuyu keser  adam kimsenin takmadigi tekniklerle kk seviyesi oldu bi anda ilginc. Amiral savunmasida sehir efsanesi galiba
Ates kesiyo diye ates etkisiz olcak diye birsey yokki siz neden tamamen meyveyi iptal ediyosunuz . Seri sonu sabonun gelcegi seviye zorodan ustun olur. Tam butun mesajlari okumadim kusura bakma da genel hatlariyla anladim sanmistimSen de tam manası ile anlamamışsın olayı. Çok mu felsefik çok mu sosyetik konuşuyorum olum neden anlaşılmıyor bu mesajlar ?
Yazdıklarım anlaşılsın istiyorum
Bu olayı en başta amirallerde gördüğümüz için "amir savunması" tabiri amirallerin üstüne yapıştı biraz. Gözlem kullanan her logia yapabilir halbuki
"Delikli savunma"Sen de tam manası ile anlamamışsın olayı. Çok mu felsefik çok mu sosyetik konuşuyorum olum neden anlaşılmıyor bu mesajlar ?
Yazdıklarım anlaşılsın istiyorum
Bu olayı en başta amirallerde gördüğümüz için "amir savunması" tabiri amirallerin üstüne yapıştı biraz. Gözlem kullanan her logia yapabilir halbuki
Bunun örneğini geçen sefer de verdim. Kinemon ateşi kestiğinde bundan zerre miskal etkileniyor mu ? Yok. Şimdi benim elimde böyle bir argüman var. Bunun aksine düşünen kişilerde ateşin kesilmesine rağmen kesen kişiye zarar verebileceğine dair nasıl bir argümanları var ? Yoksa sadece kendileri istiyor diye mi ateş yakacak Zoro'yu ?Ates kesiyo diye ates etkisiz olcak diye birsey yokki siz neden tamamen meyveyi iptal ediyosunuz . Seri sonu sabonun gelcegi seviye zorodan ustun olur. Tam butun mesajlari okumadim kusura bakma da genel hatlariyla anladim sanmistim
Polo"Delikli savunma"
Güzel, kullanalım bunu.