En büyük tepkiyi luffy için açılan konuya verdim onu görmedin herhalde ve böyle konulara karşı olduğumu ve hangi karaktere açılırsa açılsın linç edilen karakterlerin arkasında duracağımı da belirttim yani o konunun sanji ile zerre alakası yok.Biraz geç oldu.
Neyse engellemek bana göre değil.Zaten çok iyi bir durumda değil.Görürüm mesajlarını beğenmezsem direk böyle yazarım sana.Beğenmiyorsan sen beni engellersin.
Sürekli ''Şu karakteri severim ama şu seviyeye gelmesi imkansız'' ''Şu karakteri sevmem ama çok güçlü olucaktır'' vari yorumlar atınca ne anlamamızı bekliyorsun ? Ciddi soruyorum.Ara sıra yapsan neyse dicem de sürekli bu tarz mesajlar atınca alttan alttan ''Objektifim'' mesajını vermeye çalıştığını anlıyorum ben.İşin sıkıntılı kısmı böyle düşünen tek ben değilim.Benim gibi düşünen birkaç kişi daha varda onları tartışmamıza çekmiyim.En büyük problemlerden biri de sürekli objektifim mesajını vemreye çalışmana rağmen objektiflikle hiçbir alakan olmamandır.Hani sürekli dolaşıyorsun ya şunu severim ama şuna da hakkını veririm diye.Sen bu tarz mesajlar atınca objektif falan olmuyorsun.Sadece öyle gözükmeye çalışmış oluyorsun.Sanji,Shanks hakkındaki yorumlarına azıcık dikkat eden bir insan zaten objektiflikle alakan olmadığını anlar.
Hadi bunları da geçtim Sanji aleyhine 2 tane konu açılınca ''Neden böyle bir konu açılıyor'' vari laf yapan sen değil misin ? Peki Sanji'nin tayfayı kurtarmaları vari Sanji lehine konu açan sen değil misin ? Eee Sanji lehine sen konu açabiliyorsun ama Sanji aleyhine konu açılmasına neden tepki gösteriyorsun ? Senin gibi objektif biri neden çifte standart uyguluyor ?
Ayrıca şurda ne demek istedin ? Bi önceki mesajda sordum neden cevap vermedin ? Bir şey yazıyorsan arkasında dur.
Benim açtığım konu manga sayfalarında oluşuyor ve tanıtım bölümünden benim fikirlerim ve düşüncelerim bulunmuyor.
Eğer o konu ile benim konuyu aynı gördüysen cidden ama cidden bir kuşku duyarım.
Objektiflik konusuna gelirsek son kez belirtiyorum bu senin düşüncen.
Senin düşünceni değiştirmek için uğraşmayacağım bundan sonra.
“Sanji ve shanks ile alakalı yorumunlarını gören objektiflikle alakan olmadığını anlar”
demişsin. Bunu yazmışsın ama bi sen anlayamamışsın.