Ace romanın da Wb hayatte iken bile 1vs1 de Kaido en güçlü diyor.Bu konuda bir netlik yok diye biliyorum. Manga sayfası atabilir misin? Ayrıca WB'nin sıfatı ''Dünyanın en güçlü adamı'' değil miydi?
Ace romanın da Wb hayatte iken bile 1vs1 de Kaido en güçlü diyor.Bu konuda bir netlik yok diye biliyorum. Manga sayfası atabilir misin? Ayrıca WB'nin sıfatı ''Dünyanın en güçlü adamı'' değil miydi?
Sen E. Oda'yada kafa tutarsın.Ve ne biliyor musunuz? Bunların hepsi benim düşüncem. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim, beni de aksine ikna edemezsiniz.
Da ayrı.Sen E. Oda'yada kafa tutarsın.
Kardeş, yanlış anlama şu yaptığın şeyden nefret ediyorum, şartlar daha faklı olsa benden çok sert bir karşılık alırdın, tekrarı olmasın!:/Da ayrı.
Bana kimse kafa tutamaz.Sen E. Oda'ya da kafa tutarsın.
Diğerleri kesin bilgiyken 1vs1 olayını bir söylenti olduğunu ayrıca belirtiyor.Ace romanın da Wb hayatte iken bile 1vs1 de Kaido en güçlü diyor.
Shanks en icraatli yonko.Shanks > Kaido, Lanlin???????
@H1dalg0Diğerleri kesin bilgiyken 1vs1 olayını bir söylenti olduğunu ayrıca belirtiyor.
Kaido ilk defa gözüktüğü zaman bile bu bir söylentiydi. Dikkat edersen “insanlar 1vs1 de her daim kaido’nun kazandığını söylüyor” diye geçiyor.
Ace romanında bilgileri kesin gibi anlatırken 1vs1 olayını yine insanlar arası bir söylenti olduğunu belirtiyor.
Mangada adı geçmeyen veya söylenmeyen şeyler canon olarak kabul edilmiyor.@H1dalg0
Roman canon mu?