Anladım. Neyse en azından senin konuna yazıp orayı kirletmedik.Twei şuan burada ki İngiliz gibisin
Anladım. Neyse en azından senin konuna yazıp orayı kirletmedik.Twei şuan burada ki İngiliz gibisin
Bir an sana uyup devam ediyordum ki kendime geldim. ''Lan Emir niye bunu oyununa geliyorsun'' dedim kendi kendime. Konuyu buraya taşıdım sonraAnladım. Neyse en azından senin konuna yazıp orayı kirletmedik.
Konuyu buraya mı taşıdın WowBir an sana uyup devam ediyordum ki kendime geldim. ''Lan Emir niye bunu oyununa geliyorsun'' dedim kendi kendime. Konuyu buraya taşıdım sonra
Taşımasa mıydım?Konuyu buraya mı taşıdın Wow
Olm buraya konuyla ilgili mesajı atan bendim lan :S Of neyse.Taşımasa mıydım?
Olum oraya yazdığın yorumu burada cevapladım onu diyorum. Neyse tamam sen yazdın buraya.Olm buraya konuyla ilgili mesajı atan bendim lan :S Of neyse.
Serinin çekirdekleri dışında kimden örnek verecek? Önem sırası bile belli@Master of Puppets haydi yine iyisin! Oda örnek verirken Luffy, Nami, Zoro üçlüsünü kullanmış. Bu da sana yeni bi argüman verir serinin ana üçlüsü muhabbetinde.
Luffy>Nami>Zoro yaniSerinin çekirdekleri dışında kimden örnek verecek? Önem sırası bile belli