Sbs vardı, eşit savaşçı ruhu vardı gibi gibi. Sbs değil gibi, datebook olabilir. Zorocular buraya gelsin, anında atmaları lazımdı.Bu açıklama ne zaman yapıldı ve nerde yapıldı ? Merak ettim.
Son düzenleme:
Sbs vardı, eşit savaşçı ruhu vardı gibi gibi. Sbs değil gibi, datebook olabilir. Zorocular buraya gelsin, anında atmaları lazımdı.Bu açıklama ne zaman yapıldı ve nerde yapıldı ? Merak ettim.
Omuz omuza olayı yok ama eşit savaşçı ruhuna sahip dendi.Bi yerde ''Zoronun Luffy ile omuz omuza dövüşebilecek savaş iradesi var'' mı ne denildi (databook diye kalmış aklımda, yanlışsam düzeltin), bunu da bazıları eşitmiş güya diye yorumladı.
Ben beğendim.
Bence de güzel olmuş.Ben beğendim.
Daha eşit sayılması için ne demesi lazım len, adam doğrudan iradeleri eşit demiş işte Tabi o derin ingilizcenle göz göze, omuz omuza diye devam ettirirsen çeviriyi öyle olurBi yerde ''Zoronun Luffy ile omuz omuza dövüşebilecek savaş iradesi var'' mı ne denildi (databook diye kalmış aklımda, yanlışsam düzeltin), bunu da bazıları eşitmiş güya diye yorumladı.
Omuz omuza olayı yok ama eşit savaşçı ruhuna sahip dendi.
İtachi-kun bile Zoro sevmemesine rağmen biliyor bunu. Ne yapalım hergün bu tarz bilgiler mi atalım arkadaş ? Luffy=Zoro. Bu iş bu kadar
Kaynağı ve metni atın da bakalım, ne biçim Zoro fanısınız?Daha eşit sayılması için ne demesi lazım len, adam doğrudan iradeleri eşit demiş işte Tabi o derin ingilizcenle göz göze, omuz omuza diye devam ettirirsen çeviriyi öyle olur
Not: Örnek at başı giderler denseydi at yok len nereye gidiyorlar, bu bilgi yanlış diyecek adamsın
Benim yazdığımdan mı şüpheleniyorsun yoksa ? Sen de biliyorsan demek ki bir yerlerde paylaşılmış. Bi' de böyle şeyler tesadüftür ki hep Zoro'ya denk gelir. Başkası için denmezzzzKaynağı ve metni atın da bakalım, ne biçim Zoro fanısınız?
İş dövüşme yeteneğine geldiğinde omuz omuza verecek savaşçı ruhuna sahipler diyor adam. Kaynağı aradım bulamadım kusura bakma Dövüş çıkarsa omuz omuz, kafa kafaya verirler gibi bir söylem yok yani.Kaynağı ve metni atın da bakalım, ne biçim Zoro fanısınız?
Benim yazdığımdan mı şüpheleniyorsun yoksa ? Sen de biliyorsan demek ki bir yerlerde paylaşılmış. Bi' de böyle şeyler tesadüftür ki hep Zoro'ya denk gelir. Başkası için denmezzzz
Adamın teki kafaya takıp konu bile açmış.İş dövüşme yeteneğine geldiğinde omuz omuza verecek savaşçı ruhuna sahipler diyor adam. Kaynağı aradım bulamadım kusura bakma Dövüş çıkarsa omuz omuz, kafa kafaya verirler gibi bir söylem yok yani.