O da olurBoş hayaller.
Dragon savaşı başlatır, Sabo ilkinde hafızam kayıptı şimdi yapın da göreyim der, Garp da bu sefer Akainuyu sağlam pataklar.
Yalarun
O da olurBoş hayaller.
Dragon savaşı başlatır, Sabo ilkinde hafızam kayıptı şimdi yapın da göreyim der, Garp da bu sefer Akainuyu sağlam pataklar.
Yalarun
Sen arkadaşla tanışmadın herhalde daha adam kartona sarıp götürüyorSen de çek bi' fırt
Dragon ne zaman savaş başlatacak karakterde olmuş da savaş başlatacakmış.Kumaya binip sırtına kırbaç vuruyorlar bunlar daha bekliyor Sabo amirallerden peşi sıra tokat yemeye başlayınca keşke hafızam kayıp olsaymış der.Garp pataklar o ayrı ama mevzuda denizciler yok ise.Boş hayaller.
Yalarun
Ray zımbalar. Net. Şüphen olmasın.Silvers Rayleigh VS Issho maçını sizce kim kazanır
Gizli kılıç köyünden gizli kılıç müptelası diyorsunSen arkadaşla tanışmadın herhalde daha adam kartona sarıp götürüyor
Bu aura muhabbeti hakkında aklıma dün birşey geldi unutmuştum. Sen yazınca hatırladım. Hatta @Roronoa Zoro ile konuşmuştuk.Bu arada seride aura meselesi gittikçe gözümüze sokuluyor.
Sumocunun auradan bahsetmesi.
Zoro'nun kılıçtaki aurayı hissedip bana ver demesi.
Ray'in saldırıların arkasında aura vardır onu görüp hissetmeye çalış demesi.
Mangaka birşeylerin temelini oluşturuyor gibi.
Bu arada Zoro'daki kötü aura şeytani ve uğursuz olarak adlandırılmıştı.Tıpkı Sharingan gibi onda da uğursuz çakra diye o aura muhabbetini hatırlıyorum.Naruto uzmanı varsa aramızda aslında birşeyleri bağlayabilir buradan benden söylemesi.
Kahkaha attım karşim.Yalarun