Hacı sanji tayfayla senelerdir dolaşmıyor.Beyler Sanji senelerdir bizim tayfayla geziyor. Soykırıma uğrayan Nico Robin bile bizim tayfayla takıldıktan sonra psikolojisini düzeltti. Sanji'nin yaşadığı sadece etik olmayan deneylere maruz kalmak ve aileden sevgi görmeyip çok yanlış anlaşılmak. Soykırımın şokunu üstünden atan karakter bile varken bırakın Sanji'nin psikolojisini hiçe sayayım.
Dolaştıkları süre birkaç ay ve tehdit edildiği şey ise ona ilk defa sevgi gösteren ve senelerdir onu büyüten babalık yapan zeff.
Adam geçmişini tayfaya bile anlatmadı ve hep o geçmişten kaçtı. Vinsmoke adını duyunca bile tiksiniyordu adam. Bir insanın psikolojisi neden bozuk olur ?
Çünkü küçüklüğünde yaşadığın bir olay yüzünden kafan bozulur. Mesela 7 yaşındasın ve bir köpek saldırıyor sana. 30 yaşında bile olsan o küçüklüğünde yaşadığın olay yüzünden köpekten korkarsın. Sanji’nin küçüklüğünde ne yaşadığı belli ve bu adamlar onu büyüten zeff ile tehdit ediyor.
Normalde geri dönecekti sonra kelepçe ve tehdit olayı da eklenince gitmek istese gidemez kalsa geride kalan bir tayfası var.
En iyisi tayfa bensiz devam etsin ben burda kurban olarak kalayım dedi.
Tabi bu kararı doğru demiyorum ama kafası
bozuk olan ve tehdit altında yonko bölgesinde
mahsur kalmış bir kişiden ne beklenebilir ki ?
Bak ilk defa böyle ayrıntılı anlattım bir daha da anlatmam
Son düzenleme: