anlaşıldı peki sanji nerfetçileriyle alakalı konu açıldımı hiç forumdaYok o anket aşırı fanlar yüzünden soğulan karakterleri gösteriyor.
anlaşıldı peki sanji nerfetçileriyle alakalı konu açıldımı hiç forumdaYok o anket aşırı fanlar yüzünden soğulan karakterleri gösteriyor.
Kısmen katılıyorum.Birinin fanlığı seni o karakterden soğutuyorsa,kendi düşüncen yok demektir.
Zoro’da sorun yok. Sadece daha ağır toplar karşısında göremedik o da ilerde olur.Bu Pica, binlerce ton ağırlığında ve bana göre göbeği en az 1 km çapında bir arkadaştı. Zoro bu herifi kestiğinden beri Zoro'nun One Piece evrenindeki en güçlü insan olduğunu düşünüyorum. Bu Pica'nın kendisi ve Pica'nın kesilmesinden daha gereksiz bir olay yok bence bu seride. Sen madem 1 km çapında slashları rahat rahat atıyosun, düşmanının olduğu her yere slash yolla durmadan. Kim dayanabilir bunlara sonuçta. Zoro vs Pica bu manganın en gereksiz vs'sidir bana göre. Düşünceleriniz?
Tövbe bismillah. Bu neBu Pica, binlerce ton ağırlığında ve bana göre göbeği en az 1 km çapında bir arkadaştı. Zoro bu herifi kestiğinden beri Zoro'nun One Piece evrenindeki en güçlü insan olduğunu düşünüyorum. Bu Pica'nın kendisi ve Pica'nın kesilmesinden daha gereksiz bir olay yok bence bu seride. Sen madem 1 km çapında slashları rahat rahat atıyosun, düşmanının olduğu her yere slash yolla durmadan. Kim dayanabilir bunlara sonuçta. Zoro vs Pica bu manganın en gereksiz vs'sidir bana göre. Düşünceleriniz?
Bana Pica'nın ölü ağırlığını kesmesi tuhaf geliyor. Adam hiç zorlanmadan slashla bir tepe kesiyor resmen ve bu bana çok gereksiz geliyor çünkü bu onu çok güçlü gösteriyor.Zoro’da sorun yok. Sadece daha ağır toplar karşısında göremedik o da ilerde olur.
Sorun pica’da adam kaçtı kaçtı sonra yakalandığının farkına varınca da utanmadan koka basıyor.
Yav madem hakine güveniyorsun neden kaçıyorsun on saattir ?
Pica ile mr 5 meyvelerini çöp gibi kullanan boş karakterler bana göre. Sadece zoro biraz fazla abartılıyor pica’yı yendi diye.
Bana göre Zoro'nun gücü bu vs. de fazla abartılı. Bu da onu çok güçlü gösteriyor One Piece evrenine göre. Kaç tane tepe kesen adam gördün bu seride?Tövbe bismillah. Bu ne
Yeni dünyada büyük taş yığınını kesmek parçalamak o kadar abartılı şeyler değil bana göre.Bana Pica'nın ölü ağırlığını kesmesi tuhaf geliyor. Adam hiç zorlanmadan slashla bir tepe kesiyor resmen ve bu bana çok gereksiz geliyor çünkü bu onu çok güçlü gösteriyor.
Adam yememiş içmemiş çalışmış, normal. O dediğini Mihawk kasmadan yanlışlıkla yapıyor. Ne en güçlü insanı ? Daha Mihawk'ın geçmemiş Zoro ??? Hani o günler de gelecek ama abartma şu anBana göre Zoro'nun gücü bu vs. de fazla abartılı. Bu da onu çok güçlü gösteriyor One Piece evrenine göre. Kaç tane tepe kesen adam gördün bu seride?
Sence şuan Zoro Mihawk'ı ne kadar zorlayabilir? Bir Zoro fanının düşüncelerini merak ettim bu konuda Bana göre Mihawk Katakuri'nin iki üç tık üstüdür. Amiral ile Katakuri arasındadır. Zoro'nun pek zorlayacağını düşünmüyorum şimdilik.Adam yememiş içmemiş çalışmış, normal. O dediğini Mihawk kasmadan yanlışlıkla yapıyor. Ne en güçlü insanı ? Daha Mihawk'ın geçmemiş Zoro ??? Hani o günler de gelecek ama abartma şu an