Adam arkasından saldıran Jozu'yu anında fark ediyor bırak da gözlem hakisi olsun yani.Herkesin hakili mermiyi sezecek kadar gözlem hakisi olamaz. Bedava mı veriyorlar lan bu gözlem hakiyi ?
Aynı sahne Aokiji'ye vurduğunda da çiziliyor.
Adam arkasından saldıran Jozu'yu anında fark ediyor bırak da gözlem hakisi olsun yani.Herkesin hakili mermiyi sezecek kadar gözlem hakisi olamaz. Bedava mı veriyorlar lan bu gözlem hakiyi ?
Saitama gag bir karakter olduğu için onu bir kenara koyarsak Goku en güçlü karakter olabilir
Ulan Luffy ,Gokuya bile 2v1,dalıyor,xD.
Mr. 5 sadece kendi vücut parçalarını ve vücudundan kopardığı parçaları patlatabiliyordu sanırım bu yüzden Gladius' un meyvesi daha kullanışlı gibi.MR 5'in meyvesi mi daha üstün yoksa Gladius'un meyvesi mi?
Böyle bir vs olsa Gladius'un meyvesi işlevsiz kalır gibi geliyor bana.
Gokuyu biliyorum, işin esprisi Lufynin tek dalmaması.Saitama gag bir karakter olduğu için onu bir kenara koyarsak Goku en güçlü karakter olabilir
Gladius temel de canlı olmayan varlıkları şişirip patlatabilen biri. Diğer tarafa bakacak olursan üflediği nefesin bile patlayıcı olduğu bir Mr. 5 var.Mr. 5 sadece kendi vücut parçalarını ve vücudundan kopardığı parçaları patlatabiliyordu sanırım bu yüzden Gladius' un meyvesi daha kullanışlı gibi.
Evet doğru Konudan bağımsız, OP Evreninin başka fantastik Evrenlere kıyasla güçsüz kaldığı aşikar. Spiderman gelse sırf zekasıyla Marineford savaşında milleti patates etmesi çok kısa sürer. Gerçi Marvel’da da aynı işlevi görüyor.Gokuyu biliyorum, işin esprisi Lufynin tek dalmaması.
Klasik Luffy işte.