Cidden mi o kadın baya genç gösteriyordu. Acaba benim gördüğüm videolar eski miydi?Luffy'yi seslendiren kadın 63 yaşında. Kizaru'yu seslendiren adam 67 yaşındaydı.
Cidden mi o kadın baya genç gösteriyordu. Acaba benim gördüğüm videolar eski miydi?Luffy'yi seslendiren kadın 63 yaşında. Kizaru'yu seslendiren adam 67 yaşındaydı.
1955 doğumlu. İzlediğin videolarda çok genç görünüyorsa eski kayıtlardan biridir muhtemelen.Cidden mi o kadın baya genç gösteriyordu. Acaba benim gördüğüm videolar eski miydi?
O zaman bu seri bitene kadar herkes telef olacak gibi duruyor1955 doğumlu. İzlediğin videolarda çok genç görünüyorsa eski kayıtlardan biridir muhtemelen.
Büyük kayıp. Üzdü. Yerini kimse dolduramaz.Kizaru'nun seslendirmeni Ishizuka Unshou vefat etmiş.
Sanji tamam da Teach ne alaka ki? Ekstra olmuş biraz, acaba deprem meyvesini de kullanabilecek miyiz Teach ile.Jump Force oyununa Sanji ve Karasakal'ı da eklemişler. Ayrıca Hisoka ve Gon da eklenmiş.
Ben o kadını genç görmedim. Tam bir nine.1955 doğumlu. İzlediğin videolarda çok genç görünüyorsa eski kayıtlardan biridir muhtemelen.
Bleach'den de Aizen'i koymuşlar. Villain kontenjanından girmiş demek. Nintendo DS oyunlarında bile Teach ile oynarken düşmanı yami yami ile çekip gura gura ile kafasına gömüyorduk. Bunda da kullanılabilir olur muhtemelen.Sanji tamam da Teach ne alaka ki? Ekstra olmuş biraz, acaba deprem meyvesini de kullanabilecek miyiz Teach ile.