PatatAce fanlarını seviyorum ben ya. En azından Sanji fanları gibi körü körüne savunmuyorlar.NEDEN ŞANJİİİ!!!!
Birazda Ace mi gömsek napsak sıkıldım şanji fanlarından artık.
Hacı bak ben sanji’de asla ekstra bir katkı çıkmaz demiyorum ama sanji’nin gerçekten ailesiyle alaklı olan bir gen olayı çıksaydı bu geçmişi aydınlatıldığı arcta aydınlatılırdı bence. Sanji’nin tek örnek olduğu konusunda haklısın ama sonuçta her şeye yazar karar veriyor.Gerçek hayatla bir tutmuyorum. Anime olduğu için herkes bina kaldırır. Seride uçmanın bağlandığı bir dövüş sanatı var. Fakat bacağı komple ateş kaplamak gibi element bazlı spesifik bir gücü hangi anime, çizgi roman, dizi ya da her neyse olursa olsun bir yere bağlarlar. Daha bir yere bağlanmadığı seri görmedim.
Trailerine baktım güzel görünüyor ama benlik değil. Bağımsız bir karakter yapabilecek kadar gelişirse oynarım yoksa da rp olmayan oyundan hayır gelmez bana . Eline sağlık gördüğüm iyi oldu.Şöyle bir One Piece oyunu var. Yeni çıkmış. İlgililere duyurulur:
Hangi platform için çıktı bu oyun ?Şöyle bir One Piece oyunu var. Yeni çıkmış. İlgililere duyurulur:
https://grandlineadventures.com/en/
Ben de bir baktım ama pek sarmadı.Trailerine baktım güzel görünüyor ama benlik değil. Bağımsız bir karakter yapabilecek kadar gelişirse oynarım yoksa da rp olmayan oyundan hayır gelmez bana . Eline sağlık gördüğüm iyi oldu.
PC'ye indirip oynuyorsun. Online.Hangi platform için çıktı bu oyun ?
Hmmm anladım teşekkürlerPC'ye indirip oynuyorsun. Online.