İşte Sanji Luffy'yi tanıyamamış diye boşuna kızmadık değil mi? Vursan da gelecek, sövsen de gelecek. O zaman vurmayacaksın. Luffy'yi tanımadıysa, Luffy'ye güvenmiyorsa Zoro haklı olmuş oluyor.Vurma sebebi de Luffy ve onunla gelenleri korumak. Hem çok şans faktörü var, şans olmasa ölmüşlerdi diyorsunuz, hem de Sanji neden vurdu. Adam nerden bilsin bu şansı.
Bege'yi oyalasa ne olacak? Luffyler ne zaman gelecek belli değil, Çay Partisi'nin günü belli.
Aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum. Mevzu Sanji'nin tavrıydı. Aynı Usopp olayında olduğu gibi. Zoro, bu konulara karşı çok hassas. ,
Ben Zoro'nun gözünden bakıp bunları yazıyorum. Kendi fikrimi yazacak olursam, Zeff tehlikede dahi olsa Sanji kafasına göre gitmemeliydi. Bu hem Zeff'e hakaret, hem de Luffyler'i zora düşüren bir hareket. Ya herkes ailesini yanına alıp korsan olacak ya da korsanlığın gerekliliklerini yerine getirecek. Belki Zoro da böyle düşünüyordur. Hatta böyle düşündüğüne eminim.
Bu arada, Sanji'nin Luffy'ye vurduğu için özür dilediğini yazmıştın. Ben özür dilediğini hatırlamıyorum. Atar mısın o sahneyi?