Mobil için yeni bir oyun çıkmış sanırım. One Piece Bounty Rush:
https://twitter.com/OPBR_official/status/979295166157676545
https://twitter.com/OPBR_official/status/979295166157676545
Benim hala merak ettiğim hasır sapkalar inseydi amirali nasıl indiricekleri, ellerinde sugar ve o yaşlı kadının meyvesi vardı, ikiside çok tehlikeli bir ettiye adamı yamultuyor.Hani bir söz varya ne kadar gerizekalı varsa verdiler ki bir adım bile ilerleyemeyim doffy nin tayfa çöp güçlü adamlar ancak güçlerini tam kapasitede kullanamıyorlar Doffy hariç diğerleri savaşları bedavaya verdi
sugar amca ver elini bakayım falına derdi amiral şok amiral iptalBenim hala merak ettiğim hasır sapkalar inseydi amirali nasıl indiricekleri, ellerinde sugar ve o yaşlı kadının meyvesi vardı, ikiside çok tehlikeli bir ettiye adamı yamultuyor.
Birde şu var o cücenin gücü müthiş bir iyileştirme sağlıyor amiral dövdükçe bunlar geri gelirdi.sugar amca ver elini bakayım falına derdi amiral şok amiral iptal
10 dakika boyunca seni iyileştiriyor süren bitince luffynin g4 süresi bittiği gibi kucakta taşınırsın birde yanlış hatırlamıyorsam o iyileştirme 1 kez etki ediyorBirde şu var o cücenin gücü müthiş bir iyileştirme sağlıyor amiral dövdükçe bunlar geri gelirdi.
Dofta sağlam plan yapıyor amiralin zorlanıcağını düşünüyorum ben.
Valla benim hatırladığım direk zamanı geri alma gücüydü, senin dediğin o polen gücü gibi birşey benim dediğim ise direk gözyaşları.10 dakika boyunca seni iyileştiriyor süren bitince luffynin g4 süresi bittiği gibi kucakta taşınırsın birde yanlış hatırlamıyorsam o iyileştirme 1 kez etki ediyor
öyle bir şey olsa amiral ilk cüceyi öldürürValla benim hatırladığım direk zamanı geri alma gücüydü, senin dediğin o polen gücü gibi birşey benim dediğim ise direk gözyaşları.
@Smoker bakarsa bilgilendirir.
Amiralin haberinin olacağını sanmıyorum, cücelerle dof ailesi biliyordu gücünü. Zaten tutsaktı ortaklıkta saklamazlar gizlerler boyuna.öyle bir şey olsa amiral ilk cüceyi öldürür
Amiral ordan çıkar sugarın gücü hariç diğerleri ancak zaman kazandırırAmiralin haberinin olacağını sanmıyorum, cücelerle dof ailesi biliyordu gücünü. Zaten tutsaktı ortaklıkta saklamazlar gizlerler boyuna.
O yaşlı kadında tehlikeli ama bir bulut gibi birşey atıyor sanat eserine dönüyosun. Oda bir boşlutta affetmez. Ama diğerlerini amiral döverken bir hataya bakar işte.Amiral ordan çıkar sugarın gücü hariç diğerleri ancak zaman kazandırır