Suit gemide kaldı gibi geliyor ama chopper gevezelik yapıp çantasına koyduysa bilemicemTayfayı kurtarmak için başka çaresinin kalmadığı bir durumda kullanır muhtemelen.
Suit gemide kaldı gibi geliyor ama chopper gevezelik yapıp çantasına koyduysa bilemicemTayfayı kurtarmak için başka çaresinin kalmadığı bir durumda kullanır muhtemelen.
Koymuştur çantasına.Suit gemide kaldı gibi geliyor ama chopper gevezelik yapıp çantasına koyduysa bilemicem
Zoro görürse çok pis dalga geçer. Aslında pelerin olmasa fena durmuyor kostümler.
Sanji dışında her şeye benzemiş. :/ Bence kostüm tasarımı konusunda bir sürpriz gelebilir Oda'dan. Daha farklı bir şeyler çizer belki.Kaşları komik olmuş ama
Peki kostüm içindeyken ellerini kullanacağı bir tarz da ekler mi sence ? Sanji bayağı değişti , özellikle Kamabakka macerasından sonra . Benim öyle bir umudum da var.Herhalde konseptinin dışında olmaz bu şekilde.Sanji dışında her şeye benzemiş. :/ Bence kostüm tasarımı konusunda bir sürpriz gelebilir Oda'dan. Daha farklı bir şeyler çizer belki.
Ellerini kullanarak dövüşen bir Sanji hayal edemiyorum. Ha belki saldırı amaçlı olmayan farklı teknikleri varsa onlar için kullanabilir.Peki kostüm içindeyken ellerini kullanacağı bir tarz da ekler mi sence ? Sanji bayağı değişti , özellikle Kamabakka macerasından sonra . Benim öyle bir umudum da var.Herhalde konseptinin dışında olmaz bu şekilde.
2 sayı anca vardır. Oda bu sezon başa baş gidiyor. Bu sebepten dolayı bu sene toplam da 3 cilt anca satışa çıkacak..Biliyorsunuz şu anda hali hazırda çizilmiş en az 10 sayı vardır.Adam çizmiş hazır ama bize hafta hafta geliyor.
Sendeki de büyük cesaret.Forum Zoro'dan soğutuyor diyorlar ama bende tam tersi etki yarattı nedense Luffy'i severken soğudum iyice şu karakterden.