Aynen öyle Tayfa bu ikisiyle başladı sonuçta.Zoro ayrı ya seviyprum diye demiyorum valla,luffy nin zoroyu gördüğünde sarılması bile çok şey anlatıyor
Aynen öyle Tayfa bu ikisiyle başladı sonuçta.Zoro ayrı ya seviyprum diye demiyorum valla,luffy nin zoroyu gördüğünde sarılması bile çok şey anlatıyor
Harbiden yok ama... Niteliksel olarak var da, Luffy'nin kimseyi öyle sınıflandıracağını sanmam. Şöyle bi baktın mı yaptıklarıyla Zoro sağ kol, lakin kaptan ortağım/sağ kolum demeden resmi olarak olmazsın.Zoro'nun First Mate olmadığını iddaa edenler bile vardı forumda bir ara. Neymiş, bizim tayfada durum öyle değilmiş. Sağ kol yokmuş. First mate bu adı üstünde. Neyse Zoro sahneleriyle gene şenlendik. Zaten Luffy'yle bir araya geldiler. Bölümler tadından yenmez şimdi. Şu ikisini sevmemek mümkün değil.
Yellow Book'da Zoro Vice Captain olmayı hakediyor, Nami de Internal Captain diyor. Herkes yerini bilecekOda bile diyor Nami Luffy Zoro başkadır diye.
Be haala Sanji'nin komikliklerine gülüyorum valla. Tayfa üyelerinde sorun yok benim açımdan. Biraz Nami, biraz Chopper dışında. Son ark soğudum biraz onlardan.Ahahah ben bu sahnelerde yarılmıştım ya
Tayfada öyle bir emir komuta zinciri yok haklısın/lar. Ancak bu tayfada Luffy'den sonra Zoro gelir kıymet anlamında. Ben Zoro ikinci kaptan olarak anılsın, Luffy'den sonra onun sözü geçsin demiyorum. Aksine tayfa dinamikleri duruma göre değişiyor, bunu seviyorum. First mate'i kelime anlamı olarak almak çok doğru değil ancak bu sözün çıkış noktası var sonuçta. Luffy'ye ilk katılan Zoro, yeri de ayrı.Harbiden yok ama... Niteliksel olarak var da, Luffy'nin kimseyi öyle sınıflandıracağını sanmam. Şöyle bi baktın mı yaptıklarıyla Zoro sağ kol, lakin kaptan ortağım/sağ kolum demeden resmi olarak olmazsın.
Yellow Book'da Zoro Vice Captain olmayı hakediyor, Nami de Internal Captain diyor. Herkes yerini bilecek
Aklımda canlandı da süper ötesi olur ha öyle bir sahneHarbiden yok ama... Niteliksel olarak var da, Luffy'nin kimseyi öyle sınıflandıracağını sanmam. Şöyle bi baktın mı yaptıklarıyla Zoro sağ kol, lakin kaptan ortağım/sağ kolum demeden resmi olarak olmazsın.
Yellow Book'da Zoro Vice Captain olmayı hakediyor, Nami de Internal Captain diyor. Herkes yerini bilecek
Sitede tayfadan bir kişi ile bile sorunu olmayan tek kişi miyim acaba Oda'yla damak tadımız benzer herhalde.Be haala Sanji'nin komikliklerine gülüyorum valla. Tayfa üyelerinde sorun yok benim açımdan. Biraz Nami, biraz Chopper dışında. Son ark soğudum biraz onlardan.