Katakuri'nin dışarı çıkmamasının bir sebebi var ama... Katakuri'nin de kalmasının.Suikast planından bahsediyorum, kadın ölüm ucundan döndü.
Ayrıca sebepsiz yere kurtulmaya da bir şey demedin. Luffy vurdukça (gerçi 3 kere vurabildi ya orada) evren Brulee'yi Luffy'nin önüne düşecek şekile getiriyor. Aile düşmanlarla kapışırken organizasyonun birinci adamı hadi bana eyvallah deyip yemek yemeye gidiyor ve bunu az önce ağzını yüzünü parçalayacağım, gözlerinden başlayacağım derken neyse kalsın ya dercesine yapıyor. Neden peki? Çünkü Katakuri'nin ayna dünyasında kalması lazım ki Luffy onu içeride tutan adam olsun, ayna dünyasına Katakuri'den tayfayı koruma için girmişti çünkü, Kata dışarı çıkarsa Luffy onu nasıl engelleyecek ama değil mi? Luffy'nin Tüm Kek'deki plot armorunu ben daha önce okuduğum hiçbir seride görmedim.
Katakuri o şekilde beslenirken milletin içinde olmuyor, ve o aksiyonu onun için bu hayatta çok ve çok önemli, neden? Adam poz kesiyor günün 23 saati, sürkeli bir maske takmak zorunda. Adamın dinlenme saati o donut saati. Bu aksiyonu da ailesi önünde sergilemeyeceğine göre içeride kalması hiç de mantıksız değil.