Jinbe aynı vuruşla Kaido'yu öyle uçursun Allah cezasını versin Kaido derimKarı 1 kere defans yapmadı sen ne anlatıyon la :S Haki bile kullanmadı.

Kadın gözlem haki özürlüsü. Ölüyordu lan az daha ölüyordu

Jinbe aynı vuruşla Kaido'yu öyle uçursun Allah cezasını versin Kaido derimKarı 1 kere defans yapmadı sen ne anlatıyon la :S Haki bile kullanmadı.
Bu sefer karşı çıkmadın, hayretVallahi o senin çıkardığın yorum, sen öyle diyoran Allah kolaylık versin der geçerim![]()
Sence Oda neden yemek yokluğu gibi bişi çıkardı hiç düşündün mü?Jinbe aynı vuruşla Kaido'yu öyle uçursun Allah cezasını versin Kaido derim
Kadın gözlem haki özürlüsü. Ölüyordu lan az daha ölüyorduDaha savunma yapacak da haki kullanacak da ohoooooo
Kontrolsüz güç güç değildir abi. Bigmam bunun örneği. Güçlü bir yarmagül ama ne kafa var ne gozlem haki. Mangaka olduğu gibi demir balon yapmış başka da birşey yok
![]()
ÖldürürdüVs olarak düşünmeyin, bir şey soracağım.
Akainu Ace ve Jinbe'yi arkadan delmişti. WB'yi kafa haricinde önden tam delemedi.
Sizce Akainu kendisine yapılan gibi WB'yi arkadan habersizce yakalayıp bir tane geçirse ne olur?
Ne mesajı var anlamadım.Adamın gücü bu zaten, bu adamdan uçmasını beklememek lazım. Tamam Akainu yukarı çıkıyır da çıkma zamanı önemli. Onu yukarı çıkaran Oda değil mi? İstese Wb ölmeden de yukarı çıkarabilirdi ama çıkarmamış. Mesaj net benim açımdan.![]()
Aga bu kadın saatte bir tıkınıyor zaten. Başına vurdu mu tamam. Bu kafayla 3 saat aç kalsa palamut gibi doğrarlar bunuSence Oda neden yemek yokluğu gibi bişi çıkardı hiç düşündün mü?
Akainu Wb'yle dövüşmedi mi? Madem onu öldürmek o kadar kolay öldürdürseydi o zaman.Ne mesajı var anlamadım.Olay Teach'in öldürüp meyvesini almasıydı. Teach'in öldürdüğü babalığı Akainu'da öldürürdü zaten. Onu geçtim WB saniye sayıyordu zaten. Her türlü ölecekti.
Bobbin deyip geçme zamanında Amiral seviyesiydiBir organizasyonu en güçlü organizasyon yapmak için kaç tane Bobbin gerekiyor?
Diyebileceğim bir şey yok tekrara başladı olay. Bana göre Akainu zaten WB'yi yenmiştir. Ona ölümcül bir darbe açmıştır. O saatten sonra WB'nin ölmesi için dakka saymaya başlanmıştır. Ace'in ölümü ile WB o sinirle Akainu'ya vurup vurabileceği en güçlü saldırıyı yapmış ama yeterli olmamıştır.Akainu Wb'yle dövüşmedi mi? Madem onu öldürmek o kadar kolay öldürdürseydi o zaman.Eğer ben de Wb ayarı diyorsan ve adamı bulabileceğin en handikaplı şeklinde bile öldürmeyi geçtim yenemiyorsan, orda durman lazım
Wb zaten ölüme geldi oraya, Akainu da ne olursa olsun ölmeyecekti. Wb, Mf topraklarına handikap alarak ayak basıyor, ölüm saati işlemeye başlıyor ama ona rağmen kendisi ile Akainu arasındaki farkı gösteriyor ve sonrasında yeni çağın en kötü karakterinin sayesinde ölüyor. Oda herkesin hakkını vermeye çalışmış.