Dövüş meraklısı olması mı gerekiyor. Dövüş ona gelmişken? ''yok ben dövüşmeyi sevmiyom öyle takılcam'' mı diyor bu adam karşısına biri çıkınca? Yoksa gücü yetiyorsa tekleyip geçiyor mu? Sahnelerine bak bakalım karşısına güçsüz biri çıkınca napıyow mihawk.
Mingo hiç sırıtmadı ki? Adam eğlenmeye geldiğini kendi ağzıyla söylüyor zaten. Hatta ''bırakın yaşasın ehehehe'' kafasında şeyler söyledi. Ki Dofa orda birinin peşinde koşsa araya girenleri yapabiliyorsa doğrardı. Oarz hallenince naptığını gördük yani. Neyse konu Dof değil burayı çok uzatmıcam.
Fujinin amacını hepimiz biliyoruz. Orda katliam yapsa istediği olmayacaktı bunu da biliyoruz. Bunu tartışmanın manası yok. Luffy karşısına çıkınca ''ben bir amiralim beni böyle küçümsemeye kalkma'' diyip nasıl yarım kiloemtre uçurduğunu da biliyoruz.
Yok ama bunla ekmek teknesi yürümüyor.
Vs yi bırak eze eze dövmüş 2 tane var, 1 tane de delen var. Hatta döven koramiral de var hani
Yani bende hükümet tarafından koruma altında olsam bende yaparım. Kuma gidip Kizarunun önünde iş bile çeviriyor hani bunları nimetten sayıyorsan
Kizaru Aokijinin buza çevirdiği denizi 1 harekette tuzla buz etmişti, he Akainu da kaynatmıştı galiba koca buzdan denizi. Kesmek ne kelime ki?
Hatırladığım kadarıyla Akainu, Wb nin son güç salladığı Bisentoyu ayağıyla tutuyordu. Saymıyorsan bunu bişi diyemicem.
Oyalamakla amiral olmak arasında baya fark var. Jozu da oyalıyor. Hatta Ace bile oyalıyor. Bunlar 1 arc takılsa amiral mi olcaklar :/
Vallahi yoruldum.
Yarın devam ederiz istersen. İyi geceler Doragonnn