Sebep ?Mihawk nasıl BM'den güçlü olabilir yahu? Mümkünatı yok. @Densetsu no Samurai Serinin güç dengelerine aykırı olmaz mı bu ?
Sebep ?Mihawk nasıl BM'den güçlü olabilir yahu? Mümkünatı yok. @Densetsu no Samurai Serinin güç dengelerine aykırı olmaz mı bu ?
Mihawk Denizci olsa büyük ihtimal Amiral olur. Ama ben eski 3 Amiral'in özellikle de Akainu kadar güçlü göremiyorum Mihawk'ı.KK, Yonkoların bir tık hadi biraz daha zorlayalım iki tık üzeri değil mi?
Mihawk taa en baştan Korsan Kral olmak beni geçmekten çok daha zorlu bir süreç diyordu.
Burada ki süreç Yonko yenmek değil mi ben mi yanlış anlıyorum ya da bilmediğimiz bir durum mu var?
Mihawk Amirale yakın güçte, Shichibukailer arasındaki en güçlü insandır ne az ne fazla.
Sadece bizim foruma özel değil sanırım şu muhabbet. Yabancı forumlarda da Mihawk Yonko kadar güçlüdür diyen hayalperestler var gibi. Akainu, Wb ile kapıştıktan sonra Yonko seviyesine ulaşmıştır benim gözümde.Mihawk Denizci olsa büyük ihtimal Amiral olur. Ama ben eski 3 Amiral'in özellikle de Akainu kadar güçlü göremiyorum Mihawk'ı.
Akainunun hiç bir yonkouyu yenebileceğini sanmam normal koşullarda.Sadece bizim foruma özel değil sanırım şu muhabbet. Yabancı forumlarda da Mihawk Yonko kadar güçlüdür diyen hayalperestler var gibi. Akainu, Wb ile kapıştıktan sonra Yonko seviyesine ulaşmıştır benim gözümde.
Konu Saka ise bu kadar emin olmamak lazım.Akainunun hiç bir yonkouyu yenebileceğini sanmam normal koşullarda.
Bigmom'ın bir üstü Kaido zaten? Bırak Mihawk'ı Shanks bile Bigmom'dan güçlü çıksa şok olurum.Sebep ?
Yonkoyu yenmek KK seviyesidir benim için. Bu adam Yonko ayarına çıkmıştır Wb ile savaştıktan sonra.Akainunun hiç bir yonkouyu yenebileceğini sanmam normal koşullarda.
Ben Bigmam'ı en güçsüz yonkou olarak görüyorum. Shanks Bigmam'ı gömer gömerrrBigmom'ın bir üstü Kaido zaten? Bırak Mihawk'ı Shanks bile Bigmom'dan güçlü çıksa şok olurum.
Mihawk bana görede yonko gücünde değildir ama sırf o sözden bu anlam çıkmaz.Mihawk'ı yonko gücünde düşünsek bile o sözü söylemesi saçma olmuyor.KK, Yonkoların bir tık hadi biraz daha zorlayalım iki tık üzeri değil mi?
Mihawk taa en baştan Korsan Kral olmak beni geçmekten çok daha zorlu bir süreç diyordu.
Burada ki süreç Yonko yenmek değil mi ben mi yanlış anlıyorum ya da bilmediğimiz bir durum mu var?
Mihawk Amirale yakın güçte, Shichibukailer arasındaki en güçlü insandır ne az ne fazla.