Bisento'ya aktarabildiği sadece deprem baloncuğundan ibaret.Onu bisento üzerinden salma işlemi yapıp baloncuğu patlatıyor.Bunu elleriyle yapamıyor olsa gerek titreşimi oraya aktarıp salıyor.O baloncuk direk yumrukla vurup havayı kırmakla aynı etkiyi göstermiyor.Biraz daha hafifi.Bisentodaki baloncuğu gönderdiğinde sadece erleri denizcileri sağa sola uçuruyordu.Koramiraller rütbeliler milim oynamıyordu.
Belki de senin sabit dediğin alt limit gücü bu baloncuktan ibaret.Kendi elleriyle meyveyi kullanıp vurduğunda daha büyük etki ortaya çıkarıyor.
Emre vallaha sana bu olayı ben hiçbir şekilde anlatamayacağım kanısına vardım. Sahne attık adam iliğine kadar güçle patlıyor diye ona bile bir DON buldun.
Söylemek istediğim basit.
Son kez bana göre işin mantığını anlatayım.
Deprem meyvesinin verdiği güç 100 olsun. Bu onu kim kullanırsa kullansın en az bu kadar etki yaratacağı anlamına gelir.
WB bu gücü 110'a taşır, Nami bu gücü farkettiremez 100.0005 yapar diyelim. Anlatabiliyor muyum? Bizim gördüğümüz zaten Deprem meyvesinin tam öz gücü değildir. Ama bu meyvenin başlı başına ayrı bir güç faktörü olduğu kesin.
Meyveyi yiyen Teach'in sözü bu anlama geliyor.
Adamlar GURA GURA tehdidi hala daha sürüyor diyor? Meyveden inanılmaz bir korku var. Normalde çöp adama bile böyle bir güç kazandırma potansiyeli var bu meyvenin.
WB'nin saf fiziksel gücüyle Denizleri Okyanusları oynatabileceğini düşünüyor musun? Hayır. İşte Deprem gücünün etkisini buradan çıkar. Sen bir şey katmasan bile üzerine sana çok güç veriyor. Benim Gura Gura'dan anladığım budur.